Sıvı soğutma kabloları nasıl gizlenir?

serhatmorgan

Uzman
Sıvı soğutmam Arctic Liquid Freezer 3. Bu kabloları nasıl gizleyebilirim? Kısa olduğundan arka kablo kanallarından da geçiremiyorum. Bu arada FAN yazanı cpu_fan1’e PUMP yazamı pump_fan1’e, VRM yazanı sys_fan1’e, ARGB kablosunu da jargb_v2_2’ye taktım, doğru değil mi?

Son düzenleme:
Popma kablosu AIO PUMP'a, Radyatör fanlarını CPU FAN'a VRM FAN'ı da CPU OPT girişine bağla, minir bir lastik ile de kabloları toparlayabilirsin.

Popma kablosu AIO PUMP'a, Radyatör fanlarını CPU FAN'a VRM FAN'ı da CPU OPT girişine bağla, minir bir lastik ile de kabloları toparlayabilirsin.
Hocam biraz detaylı yazar mısın? Pek bilgili değilim ilk defa topluyorum da. Sıvı soğutmanın kurulumuna bakarak taktım kabloları aslında. Yanlış mı takmışım?

Ek: Anakartımda AIO_PUMP diye bir yer yok şimdi baktım, veya ben göremedim. MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI modeli.

Daha ne kadar ayrıntılı yazarım bilemiyorum. 3 kablo var zaten, CPU OPT yoksa SYS FAN girişine takabilirsin VRM fanını.

Kasada saklama yeri yokmu?

Kasada saklama yeri yokmu?
Bu besleme kablolarını zaten pompanın altından bir miktar gizleyebiliyorsun, kalanı da mecbur böyle belleğin yanından geçireceksin başka türlü gizlenmez.

Bu besleme kablolarını zaten pompanın altından bir miktar gizleyebiliyorsun, kalanı da mecbur böyle belleğin yanından geçireceksin başka türlü gizlenmez.
Bu sıvı soğutmanın güç alması için başka kablo bağlantısı yapmama gerek yok dimi? Bu fan, pump, vrm kabloları yeterli oluyor.

Bu sıvı soğutmanın güç alması için başka kablo bağlantısı yapmama gerek yok dimi? Bu fan, pump, vrm kabloları yeterli oluyor.
Evet üç kablo var, istersen tek kablo ile de kullanabilirsin hepsini, kutu içeriğinde mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…