Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ve aleykümselam, 24 pin anakart soketinin tam oturduğundan emin olun, kasanın Power SW soketini hatalı bağlamış olabilirsin, o kısmın fotoğrafını yükleyin ya da anakart üzerinden kısa devre yaparak açmaya çalışın sistemi, sistem özelliklerini de belirtirseniz iyi olur, Recep hocamızın YouTube'da olan hangi kablo nereye takılır videosu ile bağlantıları kontrol edin, mutlaka küçük bir hata vardır.
Ve aleykümselam, 24 pin anakart soketinin tam oturduğundan emin olun, kasanın Power SW soketini hatalı bağlamış olabilirsin, o kısmın fotoğrafını yükleyin ya da anakart üzerinden kısa devre yaparak açmaya çalışın sistemi, sistem özelliklerini de belirtirseniz iyi olur, Recep hocamızın YouTube'da olan hangi kablo nereye takılır videosu ile bağlantıları kontrol edin, mutlaka küçük bir hata vardır.
Hocam, AMD Ryzen 3 3300X 16 GB RAM RX 580 var, kısa devrede de açılmıyor.
Gereksiz kaba kuvvet uygulanmış olabilir mi? Vidaları sıkarken ya da soket kaynaklı bir durum var gibime geliyor hocam @Ayhan Dönmez.
Vallahi hocam hiç bilmiyorum anakartın bozulma ihtimali varmı veya işlemcinin
Vallahi hocam hiç bilmiyorum anakartın bozulma ihtimali var mı veya işlemcinin.
İşlemci pimleri ya da anakart pimleri yamulursa ekran alamama ihtimalin çok yüksek.
Yamulmamış hocamİşlemci pimleri ya da anakart pimleri yamulursa ekran alamama ihtimalin çok yüksek.
Hocam biraz salaklık olabilir bende yanlış yere takmışım güç şeyiniİşlemci pimleri ya da anakart pimleri yamulursa ekran alamama ihtimalin çok yüksek.
Son düzenleme:
Hocam biraz salaklık olabilir bende yanlış yere takmışım güç şeyini.
Küçük hatalar olabiliyor, sorunu çözebildiğine sevindim
Küçük hatalar olabiliyor, sorunu çözebildiğine sevindim![]()
Allah razı olsun hocam seni de yordum ama.