Sıvı soğutucu montajı sonrası kafa fanı gözükmüyor

Güzel sorunun çözülmesine sevindim . Rica ederim.

Yazılımda görüyorsa, kontrol edebiliyorsan, değiştirmene gerek yok kalsın Auto da.
Üstadım anlık sevinmiştim de buruk kaldı diyelim, uygulama üzerinden anlık göründü seçeneğe de girdim fan ayarı yapayım derken ardından kayboldu yani girilemiyor aynı şekilde.

Acaba kabloda temassızlık mı var yoksa o kablonun ucunda çoğaltıcı mı var bir bakar mısın?
Çoğaltıcı yok üstadım, temassızlıkta fark etmedim diyebilirim. Sistem açıkken kabloyu sök - tak yapsam zararı olur mu temassızlık konusundan emin olmak için.

Ben eski anakartlarda yapınca sorun olmuyordu ama sizin sistem için ne olur ne olmaz diye önermiyorum. Bence kapatman daha garanti olabilir.

Fan kablosuyla birleşik olan bu kablonun takılmadığını fark ettim üstadım.

Şu görseli de ekliyim.

Dosya Ekleri

• IMG_1242.webp
    169,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_1244.webp
    252,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu uzatma kablosu, fan kablosu kısa olduğu için bunu kullandıklarını düşünüyorum. Fandan çıkan kabloyu takip edersen ucunu bulursun.

Kasada böyle bir kablo olması lazım boşta 3 pin

Kasada dönmeyen fan yok demiştin değil mi? Acaba üsttekilerle birlikte mi bağlı.

Son düzenleme:

Olabilir üstadım bilmiyorum tam olarak, arka kapığı da açtım ayrıca fan kablosunun çoklayıcı ile giden noktasını buldum ve birleştirdim yüksek ihtimalle yukarıdakiler ile bağlı ben öyle anladım yani önce ki fotoğraftan çizerek hangi yeri birleştirdiğimi de hemen atıyorum.

Kablo tam takılmamıştı yani boşluk vardı orayı da oturttum.

Dosya Ekleri

• IMG_1220.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…