grancoupe

Yetkin
Yer
Türkiye, İstanbul
Bu bölümden mezun olan ya da okuyan varsa birkaç sorum var. Dersleri ağır mı, hafta sonları falan uzaktan ders oluyor mu? Ders programı nasıl? Yani hafta içi kaç gün gidiyorsunuz, günde kaç saat ders oluyor? Yabancı dil için neler yapıyorsunuz? Her hafta ders saatleri ve günleri farklı mı oluyor? Bilmem gereken neler var?

İnternette olan şeyleri değil de, daha çok bu bölümde okuyanlardan detaylı bilgi almak için konu açtım.

Bu bölümden mezun olan ya da okuyan varsa birkaç sorum var. Dersleri ağır mı, hafta sonları falan uzaktan ders oluyor mu? Ders programı nasıl? Yani hafta içi kaç gün gidiyorsunuz, günde kaç saat ders oluyor? Yabancı dil için neler yapıyorsunuz? Her hafta ders saatleri ve günleri farklı mı oluyor? Bilmem gereken neler var?

İnternette olan şeyleri değil de, daha çok bu bölümde okuyanlardan detaylı bilgi almak için konu açtım.
Ben bölümü okumadım fakat havacılık sektöründe taşeron bir firmada yer hizmetlerinde çalıştım. Bu tecrübeye istinaden bir sürü bu bölümü okumuş insan vardı bence boşuna okuyor çünkü ingilizce seviyen orta ise okumadan da orada iş bulabilyorsun. Bulduğun iş taşeron bir şirketse vay haline değilse de torpil vs yoksa havalimanına işe giremiyorsun. Yani o bölümü okuyup ta o mesleği yapan insanlar da yer hizmetleri memuru oluyor genelde ama üst yöneticileri hep torpil vs oluyor.