Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Dermatolog, cildiye bir şey yapmıyor. Uyduruk bir krem yazıp gönderiyor onu da harfiyen uygularsanız 3-4 ayda anca geçer. Konuda ki diğer kremleri de önermem, çok etkili değiller.
Gerçekten bu konuda çok fazla krem denedim, güzellik merkezlerine çok misafir oldum. Deneyimlerim doğrultusunda önerebileceğim en iyi ürün La Roche'nin cilt bakım ürünleri. Yapmanız gereken tek şey yüzünüzü her gün yıkayarak arındırmak, ardından bu krem-tonikleri uygun sırasına göre uygulayacaksınız. Nasıl yapmanız gerektiğini internetten araştırarak bulabilirsiniz. Bulamazsanız beni etiketleyin ben size anlatırım.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bu iki ürün. Daha iyisi yok.
Gerçekten bu konuda çok fazla krem denedim, güzellik merkezlerine çok misafir oldum. Deneyimlerim doğrultusunda önerebileceğim en iyi ürün La Roche'nin cilt bakım ürünleri. Yapmanız gereken tek şey yüzünüzü her gün yıkayarak arındırmak, ardından bu krem-tonikleri uygun sırasına göre uygulayacaksınız. Nasıl yapmanız gerektiğini internetten araştırarak bulabilirsiniz. Bulamazsanız beni etiketleyin ben size anlatırım.
La Roche Posay Effaclar Duo+M Yağlı, Akne/Sivilce Eğilimli Ciltler için Yüz Bakım Kremi 15ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
La Roche Posay Effaclar Duo+M Yağlı, Akne/Sivilce Eğilimli Ciltler için Yüz Bakım Kremi 15ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
La Roche Posay Yağlı Ciltler İçin Cilt Bakım Seti : Effaclar Yüz Temizleme Jeli 400ml & Sıklaştırıcı Tonik 200ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
La Roche Posay Yağlı Ciltler İçin Cilt Bakım Seti : Effaclar Yüz Temizleme Jeli 400ml & Sıklaştırıcı Tonik 200ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.