Kayra342727

Uzman
Fotoğraftaki sivilce karşıtı jel alacaktım ancak kız arkadaşım bunun ters etki yaptığını söylüyordu kendisinde. Sizce bu alınır mı? Veya öneriniz varsa sivilce için beklerim.

images (19).webp

Fotoğraftaki sivilce karşıtı jel alacaktım ancak kız arkadaşım bunun ters etki yaptığını söylüyordu kendisinde. Sizce bu alınır mı? Veya öneriniz varsa sivilce için beklerim.

Eki Görüntüle 131312
Ben La Roche-Posay'ın tanışma kitini almıştım. Yağlı ve akneye eğilim gösteren ciltler için, yüz temizleme jeli ve nemlendiricisi var. Ben memnunum açıkçası, diğer kullananların da yorumlarına bakarak fikir sahibi olabilirsiniz. Fakat söylendiği gibi önce cildiyeye gitmeniz daha iyi olur.

Öncelikle merhaba. Görseldeki ürünü tavsiye etmem. Çok pahalı balon "TikTok içerik üreticisi" markalara da çok bulaşma. Burada 2 önerim var, fakat bunlar ilaç olmadığı için akne ve sivilce için asla kesin çözüm değildir. Şu an ben de akne kaynaklı bir tedavi görüyorum, akne sorunun varsa İzotretinoin tedavisi görmek zorundasın bir nevi. Sürekli tekrarlayan ve beslenmen bozulduğu gibi başlayan aknelerin varsa cildiye randevusu alıp doktorla konuşmalısın. Yine tedavisi kanıtlanmış Acnelyse gibi kremler de yazabilir tabii.