KS KS 1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 6 Ocak 2024 #11 raidExodus dedi: Alıcaktım ama çok pahalıydı, şimdi daha pahalı oldu. Keşke alsaymışım. Genişletmek için tıkla... İndirimde 9 dolardı hocam. Yine pahalıydı ancak ben oyunu yinede aldım. Dzeko dedi: Hocam elinize sağlık. Şu puanlamayı düzeltir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... Neyi tam olarak? Hemen düzelteyim.
raidExodus dedi: Alıcaktım ama çok pahalıydı, şimdi daha pahalı oldu. Keşke alsaymışım. Genişletmek için tıkla... İndirimde 9 dolardı hocam. Yine pahalıydı ancak ben oyunu yinede aldım. Dzeko dedi: Hocam elinize sağlık. Şu puanlamayı düzeltir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... Neyi tam olarak? Hemen düzelteyim.
raidExodus 13 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 319 Beğeniler 332 Yer Kocaeli 6 Ocak 2024 #12 1589 dedi: İndirimde 9 dolardı hocam. Yine pahalıydı ancak ben oyunu yine de aldım. Neyi tam olarak? Hemen düzelteyim. Genişletmek için tıkla... Oyun içi özelleştirmeler 10/1 olmuş. Puanlama tersmiş, boş verin.
1589 dedi: İndirimde 9 dolardı hocam. Yine pahalıydı ancak ben oyunu yine de aldım. Neyi tam olarak? Hemen düzelteyim. Genişletmek için tıkla... Oyun içi özelleştirmeler 10/1 olmuş. Puanlama tersmiş, boş verin.
KS KS 1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 6 Ocak 2024 #13 raidExodus dedi: Oyun içi özelleştirmeler 10/1 olmuş. Puanlama tersmiş, boş verin. Genişletmek için tıkla... Düzelteyim hocam. Kedicik dedi: Hocam puanlamadaki kesirler hatalı. Düzeltebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzeltildi hocam. Ben düzeltemedim rapor attım düzeltmiş yetkililer. Son düzenleme: 6 Ocak 2024
raidExodus dedi: Oyun içi özelleştirmeler 10/1 olmuş. Puanlama tersmiş, boş verin. Genişletmek için tıkla... Düzelteyim hocam. Kedicik dedi: Hocam puanlamadaki kesirler hatalı. Düzeltebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzeltildi hocam. Ben düzeltemedim rapor attım düzeltmiş yetkililer.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 6 Ocak 2024 #14 1589 dedi: Düzeltildi hocam. Ben düzeltemedim rapor attım düzeltmiş yetkililer. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ellerinize sağlık inceleme için. Görmemişim mesajı yanıt vermemişim kusura bakmayın.
1589 dedi: Düzeltildi hocam. Ben düzeltemedim rapor attım düzeltmiş yetkililer. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ellerinize sağlık inceleme için. Görmemişim mesajı yanıt vermemişim kusura bakmayın.
KS KS 1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 6 Ocak 2024 #15 Kedicik dedi: Tamamdır hocam ellerinize sağlık inceleme için. Görmemişim mesajı yanıt vermemişim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam.
Kedicik dedi: Tamamdır hocam ellerinize sağlık inceleme için. Görmemişim mesajı yanıt vermemişim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam.