KS KS 1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 6 Ocak 2024 #11 raidExodus dedi: Alıcaktım ama çok pahalıydı, şimdi daha pahalı oldu. Keşke alsaymışım. Genişletmek için tıkla... İndirimde 9 dolardı hocam. Yine pahalıydı ancak ben oyunu yinede aldım. Dzeko dedi: Hocam elinize sağlık. Şu puanlamayı düzeltir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... Neyi tam olarak? Hemen düzelteyim.
raidExodus dedi: Alıcaktım ama çok pahalıydı, şimdi daha pahalı oldu. Keşke alsaymışım. Genişletmek için tıkla... İndirimde 9 dolardı hocam. Yine pahalıydı ancak ben oyunu yinede aldım. Dzeko dedi: Hocam elinize sağlık. Şu puanlamayı düzeltir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... Neyi tam olarak? Hemen düzelteyim.
raidExodus Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 286 Beğeniler 314 Yer Kocaeli 6 Ocak 2024 #12 1589 dedi: İndirimde 9 dolardı hocam. Yine pahalıydı ancak ben oyunu yine de aldım. Neyi tam olarak? Hemen düzelteyim. Genişletmek için tıkla... Oyun içi özelleştirmeler 10/1 olmuş. Puanlama tersmiş, boş verin.
1589 dedi: İndirimde 9 dolardı hocam. Yine pahalıydı ancak ben oyunu yine de aldım. Neyi tam olarak? Hemen düzelteyim. Genişletmek için tıkla... Oyun içi özelleştirmeler 10/1 olmuş. Puanlama tersmiş, boş verin.
KS KS 1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 6 Ocak 2024 #13 raidExodus dedi: Oyun içi özelleştirmeler 10/1 olmuş. Puanlama tersmiş, boş verin. Genişletmek için tıkla... Düzelteyim hocam. Kedicik dedi: Hocam puanlamadaki kesirler hatalı. Düzeltebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzeltildi hocam. Ben düzeltemedim rapor attım düzeltmiş yetkililer. Son düzenleme: 6 Ocak 2024
raidExodus dedi: Oyun içi özelleştirmeler 10/1 olmuş. Puanlama tersmiş, boş verin. Genişletmek için tıkla... Düzelteyim hocam. Kedicik dedi: Hocam puanlamadaki kesirler hatalı. Düzeltebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzeltildi hocam. Ben düzeltemedim rapor attım düzeltmiş yetkililer.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 6 Ocak 2024 #14 1589 dedi: Düzeltildi hocam. Ben düzeltemedim rapor attım düzeltmiş yetkililer. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ellerinize sağlık inceleme için. Görmemişim mesajı yanıt vermemişim kusura bakmayın.
1589 dedi: Düzeltildi hocam. Ben düzeltemedim rapor attım düzeltmiş yetkililer. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ellerinize sağlık inceleme için. Görmemişim mesajı yanıt vermemişim kusura bakmayın.
KS KS 1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 6 Ocak 2024 #15 Kedicik dedi: Tamamdır hocam ellerinize sağlık inceleme için. Görmemişim mesajı yanıt vermemişim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam.
Kedicik dedi: Tamamdır hocam ellerinize sağlık inceleme için. Görmemişim mesajı yanıt vermemişim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam.