yusakaraa

Uzman
Yer
Sakarya
Ekranı bozuk bir Redmi Note 11 cihazım var. Cihazın dokunmatiği çalışıyor fakat ekranda görüntü yok, ekrana dokununca kilit açılıyor vb. buradan anlıyorum ekranın çalıştığını.

Cihazdan birkaç fotoğraf almam gerekiyor bunun için basit scriptlerle ekran bilgisayara yansıtılabiliyor, kendi cihazımda denedim çalışıyor ama şöyle bir durum varki Note 11 cihazımda USB hata ayıklama kapalı, ekranı yansıtabilmem için açık olması gerekmekte.

İnternette biraz araştırdım ADB Tools ve CMD komutları ile cihaz recovery moddayken USB hata ayıklama aktif hâle getirilebiliyormuş fakat ben beceremedim, CMD'ye "adb devices" komutunu girdiğimde cihaz görünmüyor. Data kablomda sorun olduğunu düşündüm ama kendi cihazımda denediğimde görünüyor veya Note 11 cihazı açıp bilgisayara bağladığımda bilgisayar cihazı tanıyor.)
Bu konuda veya başka bir yol ile hata ayıklamayı açma hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerine ihtiyacım var.

El ile geliştirici seceneklerinden açılması ve bu bilgisayara güven yapılması gerek. Başka yolu bulunmuyor açmanın.
Konumlarını hatırlamıyorum görmeden yapmam imkansız gibi, en iyisi tanıdık bir telefoncuya gidip aynı modelden elinde varsa o cihazdan bakarak aynı konumlara dokunarak denemek gibi. Teşekkürler.