YouTube Siyah ekran sorunu

emre binbuğa

Çalışkan
Sadece YouTube'da videolar, Shorts'lar ekteki gibi siyah ekran ve bir türlü çözemedim. Biraz araştırdım, donanım hızlandırmayı kapat, güvenli profili kapat vs. gibi çözümler sunulmuş ama hiçbiri çözüm olmadı. Tarayıcıyı da değiştirdim ama yine aynı, sadece YouTube videoları siyah gözüküyor, videodan ses geliyor ama görüntü yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adblock varsa ondan olabilir. Bana öyle denk gelmişti.

Reklam engelleyicilerle ilgili olması lazım. Bir süre önce bende de olmuştu sonra kendiliğinden düzeldi. Tüm engelleyicileri kaldırın ve bir de öyle deneyin.

Reklam engelleyicilerle ilgili olması lazım. Bir süre önce bende de olmuştu sonra kendiliğinden düzeldi. Tüm engelleyicileri kaldırın ve bir de öyle deneyin.
Hiçbir reklam engelleyici vs. yok sadece chrome un kendi eklentisi var o da uzaktan bağlantı aracı onuda kaldırıp denedim yine aynı.
Bu arada güncelleme; film izlerme sitelerinde de denedim tam ekran yaptığımda siyah ekran oluyor ama küçük ekranda videolar görünüyor youtubede hiçbir şekilde görünmüyor,
Tarayıcımı yeni güncelledim.

Ekranda kocaman reklam olduğu için reklam engelleyici olmadığını varsayıyorum. Hesabından çıkış yapıp kontrol et bir.
Hayır maalesef hesap ile de ilgili değil misafir modu vs her türlü denedim. Bu arada dediğğim gibi film izleme sitellerinde de aynı durum küçük ekranda video gözüküyor tam ekrana aldığımda sadece filmin veya videonun olduğu pencere simsiyah

Son düzenleme:
Ekran kartın nedir?

Dahili ekran kartı var mı işlemcinde

Kaldırmadan güvenli pencerede açsın, daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…