Sizce?

• Evet, eski sürümleri daha çok seviyorum.

Oy: 9 45,0%
  • Hayır, eskiler eskide kaldı.

Oy: 8 40,0%
  • Kararsızım.

Oy: 3 15,0%

• Oy verenlerin toplamı
    20

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Arkadaşlar bakın, sene olmuş 2026. MC'nin birçok yeni sürümü mevcut ama gelin görün ki ben hâlâ ama hâlâ ara ara da olsa 1.8, 1.12 gibi eski versiyonları açıp takılıyorum. İstesem yeni sürümlerde de açıp oynarım ama işte nostalji dediğimiz şey çok garip bir şey cidden. Acaba siz de benimle aynı mı düşünüyorsunuz? Sizce eski sürümler bir başyapıt mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bakın, sene olmuş 2026. MC'nin birçok yeni sürümü mevcut ama gelin görün ki ben hâlâ ama hâlâ ara ara da olsa 1.8, 1.12 gibi eski versiyonları açıp takılıyorum. İstesem yeni sürümlerde de açıp oynarım ama işte nostalji dediğimiz şey çok garip bir şey cidden. Acaba siz de benimle aynı mı düşünüyorsunuz? Sizce eski sürümler bir başyapıt mıdır?
En iyisi 1.21 gerisinde FPS can çekişiyor, optimizasyon diye bir şey yok diğer sürümlerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.7.10 sürümünde en az 500 saatim vardır ama günümüzde oynamak istesem 5 dakika bile dayanamam eskiler eskide kaldı.

bence de eski sürümler daha güzeldi bende bazen nostalji olsun diye eski sürümde 1.8 gibi sürümlerde survival oynuyorum