bahacprz

Uzman
Yer
Muğla/Bodrum
Bir süredir kullanıyorum. Fazla araştırma yapmadan aldım, görüntüsü cezbetti; hem de dedim fiyatı bu ise bence kalitelidir. Aerox 3 Wireless kullanıyordum hem, tip olarak da aynıydı :D Bomba da burada; ikisinin de aynı mouse olduğunu siteden bir ara incelerken fark ettim. Tipi falan çok benziyordu. Aralarındaki tek fark Aerox 3 delikli tasarımlı. Boyayıp satmışlar. Aldığıma pişman değilim. Tip olarak bence çok güzel duruyor. Siz olsanız alır mısınız?

Aerox 3 Wireless: 3.299,00 TL
CS2 Edition: 5.935,86 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyalı Rival 3 zaten. Sensörü kötü değil ama o fiyatı hak edecek bir sensörü de yok diye biliyorum. Aldıysan güle güle kullan. Ben olsam Razer Viper V3 Pro veya Logitech Pro X Lightspeed 2 alırdım.

Alınmaz, Aerox 3 açık ara kullandığım en kötü fare.

CS2 Edition diye ne oluyor? Oyununa etki ediyor mu? Dolandırıcılık sadece. O fiyata Aerox 3'ü tokatlayacak modeller var. Zaten Aerox 3 de iyi bir model değil.

Aerox 3'ü zaten fazla kullanmadım. Bu da koleksiyoınluk bir şey olduğu için aldım. Bi' boya için gerçekten de bu fiyat gereksiz pahalı.

Tescilledim. SteelSeries TR de adını 'marka' olarak bir dönem yapmış ve bunun üstünden devam eden bir marka. Bu dönem Arctis ve Rival modellerinin çıkış tarihi ile alakalı.
Şu an çok spesifik ürünleri dışında gereksiz pahalı ve kalitesiz durumda. Acilinden fiyat müdahalesine ihtiyaçları var.

Koleksiyonluk aldıysan kalsın. Ben çok bir değeri olacağını düşünmüyorum maddi olarak çünkü inanılmaz fazla her yerde satılıyor. Yine de ben de sahip olmak isterdim 10 yıldır CS oynuyorum. Bence kutusuyla kalsın veya sürekli kullanmayacağın güzel muhafaza edeceğin faren olsun.

Koleksiyonluk aldıysan kalsın. Ben çok bir değeri olacağını düşünmüyorum maddi olarak çünkü inanılmaz fazla her yerde satılıyor. Yine de ben de sahip olmak isterdim 10 yıldır CS oynuyorum. Bence kutusuyla kalsın veya sürekli kullanmayacağın güzel muhafaza edeceğin faren olsun.

1 aydır filan kullanıyorum başka model fare alacağım. Maddiyatın olacağınmı sanmam Aerox 5 Destiny 2 Edition da almıştım 2-3 sene önce kutusunda duruyor. Yıllardır elime uygun fare bulamıyorum G300s in rahatlığını daha yakalayamadım. Bazen rahat olsun diye G300 kullanıyorum :D