Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Ruhi Çenet.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Mertcan bahar, Enes Batur'a "geri dön, rakip lazım." demiş. Bence Mertcan'ın önce enis Cherryson'ı geçmesi lazım.
Evrim Ağacı, ruhi Çenet bazen de Orkun ışıtmak.
SunseTTime
Uzman
Liste biraz uzun; Ruhi Çenet, Çilem Akar, Beyhan Budak, Fit Yemek ve ReemBey. Bence hepsi kendi alanında başarılı içerikler üretiyorlar. Abonesi az çok, içerik zengin fakir tartışılır.
Son düzenleme:
Ruhi Çenet'i arada severek izlerim. Konuda isimlerini saydığınız diğer elemanlara 30 saniye izlenme verdiğimi hatırlamıyorum.
Herkesin kendi zevki mesela ben de Ruhi Çenet izlemem ama en iyisi olduğunu bilirim.Ruhi çenet'i arada severek izlerim. Konuda isimlerini saydığınız diğer elemanlara 30 saniye izlenme verdiğimi hatırlamıyorum.
Ruhi Türkiye'nin en iyi içerik üreticisidir, ilerleyen dönemlerde kalitesine kalite katacağı da kesin. Mertcan Bahar falan demişsiniz de Ruhi'nin dibinde değil bence içeriği.
Dünyada en iyi içerik üreticisi bana göre Outdoor Boys'dur. İnanılmaz bir adam, içerikleri harikaydı. O da maalesef veda etti YouTube'a.
Dünyada en iyi içerik üreticisi bana göre Outdoor Boys'dur. İnanılmaz bir adam, içerikleri harikaydı. O da maalesef veda etti YouTube'a.