Detaylar
Kim cevapladı?Asily
Üstün
Peki hocam bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?Çoğunlukla cahil insanlar alıyor. Geçen internette gördüm gencin biri asgari ücretle işe başlayıp sonra kredi ile borca girip iPad, iPhone falan filan almış. Tebrikler adam etti seni o teknolojik ürünler.
yusufumm07
Üstün
Hayır hava o telefonu kullanmak statü olarak görülüyor. Çok az kimse kamera sensörü vs inceler.
Asily
Üstün
Bende öyle düşünüyorum. Özelliklerini söylesek bazıları bilmez. Peki hocam bu kısım için ne düşünüyorsunuz?Hayır hava o telefonu kullanmak statü olarak görülüyor. Çok a, kamera sensörü vs inceler.
Yani hava atmak için alanlar hakkında.
Hiroo
Uzman
Düşünülecek bir şey yok halk cahil, Amerika vatandaşları da cahil olduğu için Apple alıyor ama onların ekonomisi iyi. Canım ülkemde ise fakirler bile borca girip iPhone almaya çalışıyor. Benim bunlar hakkında düşündüklerim kısaca şunlar: Türk halkı gelişmemiş ülkeleri saymazsak tüm dünya üzerindeki en cahil halk. Gençleri kendi düşüncelerini üretemiyor hep sosyal medyanın etkisinde, popüler kültür ise onların şah damarı olmuş adeta bu sebeple de Apple ürünlerini alıyorlar. Tabii sadece Apple ürünleri bu durumla ilgili değil ama kesinlikle çok önemli bir yere sahip bu konuda.
Her şeyden biraz. Hala statü olarak gören varsa diyecek bir şey yok, telefonu bu şekil bir şey zanneden adamın önce ruhu ve fikri fakirdir zaten.
İkinci sırada bilgi eksikliği geliyor, adam o paraya alacağım telefon iPhone olur diyor, neden atıyorum 60 bin lira verip de Samsung Xiaomi kullanayım diyor, birçok insan alt segment androidlerden o hevesi yaşayarak ve kanarak geçiyor, herkes bizim gibi "sıkıntılı" değil, kimse sensör boyutlarını ezbere bilmiyor.
60 bin liralık iPhone vs 60 bin liralık Samsung olarak basit bakıyor olaya. Son sıraya da Apple'ın başarısı ve kalitesini de yazarım. Apple yıllardır bu işi çok kaliteli yapıyor. Evet, hep amiral seri cihaz üretiyor doğru ama bir Apple cihazı kullandığın zaman o cihaz yapabildiği her şeyi neredeyse kusursuz yapıyor, bu da su götürmez bir gerçek. Tüm bunlar birleşince ve artık bu büyük ismi de yapınca, bu hale gelmesi doğal oluyor. Ne kadar kabullenmesek de telefonlar ikiye ayrılıyor: Apple ve diğerleri. Ondan sonra forumlarda biz bağırıyoruz işte şu model onun kadar kaliteli ve ondan daha iyi diye.
yusufumm07
Üstün
Bende öyle düşünüyorum. Özelliklerini söylesek bazıları bilmez. Peki hocam bu kısım için ne düşünüyorsunuz?
Yani hava atmak için alanlar hakkında.
Dışa öyle lanse etmesini seven alıyor o telefonu "Bak iPhone'um var." demek için. Çoğu kimse malıyla hava atmasını sever.
LA Knight
Üstün
Markanın köleliğinden. Teknoloji forumlarını çıkarırsak birçok insan markaya tapıyor. Birçok insan Asus, Apple, Samsung, MSI dışı markalara fason gözüyle bakıyor mesela. Durum böyle olunca bence hiç karşındakiyle polemiğe girmeye gerek yok. Daha fazla gururunu okşa, ona bu ürünü daha fazla öner ki daha fazla para harcasın.
Adam zırlıyor param yok diye elindeki telefon 16 PMax. Böyleleri cidden de var.
Adam zırlıyor param yok diye elindeki telefon 16 PMax. Böyleleri cidden de var.
yusufumm07
Üstün
Bilgi eksikliği kısmen doğru ama çoğuna Samsung önersen İphone daha havalı diyor Bu kişiye aksini kanitlasan da kabul ettiremezsin Hayatımda bir kez 5s kullandım Bana göre telefon bile sayılmazHer şeyden biraz. Hala statü olarak gören varsa diyecek bir şey yok, telefonu bu şekil bir şey zanneden adamın önce ruhu ve fikri fakirdir zaten.İkinci sırada bilgi eksikliği geliyor, adam o paraya alacağım telefon iPhone olur diyor, neden atıyorum 60 bin lira verip de Samsung Xiaomi kullanayım diyor, birçok insan alt segment androidlerden o hevesi yaşayarak ve kanarak geçiyor, herkes bizim gibi "sıkıntılı" değil, kimse sensör boyutlarını ezbere bilmiyor.
60 bin liralık iPhone vs 60 bin liralık Samsung olarak basit bakıyor olaya. Son sıraya da Apple'ın başarısı ve kalitesini de yazarım. Apple yıllardır bu işi çok kaliteli yapıyor. Evet, hep amiral seri cihaz üretiyor doğru ama bir Apple cihazı kullandığın zaman o cihaz yapabildiği her şeyi neredeyse kusursuz yapıyor, bu da su götürmez bir gerçek. Tüm bunlar birleşince ve artık bu büyük ismi de yapınca, bu hale gelmesi doğal oluyor. Ne kadar kabullenmesek de telefonlar ikiye ayrılıyor: Apple ve diğerleri. Ondan sonra forumlarda biz bağırıyoruz işte şu model onun kadar kaliteli ve ondan daha iyi diye.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311