Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bundan 2 ay önce LTSC 2021 kurmuştum fakat bazı eksiklikleri, sorunlarından kaynaklı olarak Windows 11'e geri dönme kararı aldım. Şu anda ufak kasamalar haricinde büyük bir sorununu göremedim. Sizce artık 11'de mi kalmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz bloatware'leri kaldırın, geriye kalan MS uygulamalarının da arka planda çalışma iznini kaldırın. services.msc kısmında gereksiz hizmetleri kaldırın ve opsiyonel olarak Optimizer, OOSU10++ yazılımlarını kullanabilirsiniz dikkatlice.

Eğer sisteminizde SSD varsa ve majör bir sorun yaşamıyorsanız, bu dediklerimi yaparak 11'de kalın derim.

Eğer ki majör bir sorun yoksa ki siz WebView2 uygulamaları kullanıyordunuz. Windows 11 bu konuda en iyi uyumluluğu sağlar. Kalmalısınız.

LTSC 2021'de ne eksiklikler vardı?
Bazı kişilerde WebView2 uygulamalarını çalıştıramıyor mesela. WebView2'yi kullanan Tauri ve WhatsApp buna bir örnektir.

Eğer ki majör bir sorun yoksa ki siz WebView2 uygulamaları kullanıyordunuz. Windows 11 bu konuda en iyi uyumluluğu sağlar. Kalmalısınız.

Bazı kişilerde WebView2 uygulamalarını çalıştıramıyor mesela. WebView2'yi kullanan tauri ve WhatsApp buna bir örnektir.

WebView2 yüklü olduğu halde haberler yükle diyor tekrardan saçma bir bug.