8 GB VRAM altında oynanacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Micro takılmaların büyük sebebi de VRAM dolduğu için fiziksel RAM aracılığıyla sanal belleğe başvuruyor oyun esnasında RAM kapasitesi düşük gecikme yüksek ise takılmalar kasmalar yüksek FPS alıyor gibi görünse de kaçınılmaz oluyor. O sebeple 8 GB VRAM altında 1080p Low ayarların üzerine çıkmamanızı öneririm. DDR4 veya DDR5 RAM ne kullanıyorsanız gecikmenizi de düşürmeye çalışın takılmalar azalacaktır.
Lakin şunu da ekleyeyim, ne zaman @dalmatianpelican ile oynasam bir şekilde benim bilgisayarımı bozmayı beceriyor. Ya NVMe diske kurulu oyunu çökerttiriyor, ya HDD yanıyor ya da başka bir şey oluyor. Senin Mossad veya Şin Bet ile bir bağlantın var ama çözemedim.
Lakin şunu da ekleyeyim, ne zaman @dalmatianpelican ile oynasam bir şekilde benim bilgisayarımı bozmayı beceriyor. Ya NVMe diske kurulu oyunu çökerttiriyor, ya HDD yanıyor ya da başka bir şey oluyor. Senin Mossad veya Şin Bet ile bir bağlantın var ama çözemedim.
Değil, normalde standart 30 ping alırım, küçük bir yama geliyor dümdüz 45-40'a sabitleniyor ve o farklı çok hissediyorum öyle olunca da hiç oynayasım olmuyor. 16 senedir Cs oynarım CS2 kadar illet bir şey yok, artık Türkiye public sunucularında çil çil takılasım var.
Performans ve optimizasyon olarak hala çok stabil değil. Eskisinden daha stabil ama hala tam stabil değil yani. Onun haricinde oynanış, mermilerin gidişi vs. bence artık yeterince stabil.
CS2'nin güncel oyuncu sayısı ne kadar şu an? Rakam değişiyor tamam ama oyuna girdiğinizde bakıyor musunuz o an kaç kişi oynuyor? Eskiye göre artış var mı?