Cyber leak bir an kayış kopardı ve elindeki GTA 6 Build'ini Torrent'le internete saldı, sizce sonrasında neler yaşanır? Rockstar ne yapar, internetin altı üstüne mi gelir, oyun günler içinde milyonlarca kişiye mi yayılır? Adamın elinde bildiğimiz oynanabilir bir Build varsa sektör açısından nasıl bir olay yaşanır sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?Salmaz. Deli gibi para basıyor adam leaklerden, buildi mi beleşe sallayacak torrente
Birkaç yüz bin dolar ister en azından, onu da elinde var mı yok mu belli olmadığından kaptırmazlar diye düşünüyorum.
Salmaz. Deli gibi para basıyor adam leaklerden, Build'i mi beleşe sallayacak Torrent'ebirkaç yüz bin dolar ister en azından, onu da elinde var mı yok mu belli olmadığından kaptırmazlar diye düşünüyorum.
Haklısın zaten ben de biliyorum adamın niye beleşe versin. Biz sadece ihtimaller üzerinden gidelim dedim, diyelim ki bir an gaza geldi saldı Torrent'e belli mi olur Rockstar'ın da GTA'nın da gözünü seveyim der basar gider.
Son yayınladığı sızıntıdaki sürümde çok fazla hata vardı. Sızdırılsa bile bence büyük bir çoğunluk oynamaz. Şahsen ben böylesine bir oyunun hata dolu sürümünü oynamam, korsana aşık biri olmama rağmen.
22703
Üstün
- Makaleler
- 1
Rockstar her yeri engellemeye çalışır.
Yani öyle bir şeyi şu aşamada yapmaz diye düşünüyorum ama başka bir senaryo var, elinde PC'de çalışan bir build varsa scene gruplarına leakleyebilir. Korsan GTA orijinalinden önce çıkabilir bu senaryoda dediğin gibi, Rockstarın da elinden bir şey gelmez o aşamada. Zaten PS ya da Xbox üzerinde kırılıp oynanmadığı sürece Rockstara para akacağı için pek umursamazlar bence. Oyunun çıkmasına çok az kaldı, oyun çıktıktan sonra leaklerin bir önemi kalmayacak sonuçtaHaklısın zaten ben de biliyorum adamın niye beleşe versin. Biz sadece ihtimaller üzerinden gidelim dedim, diyelim ki bir an gaza geldi saldı Torrent'e belli mi olur Rockstar'ın da GTA'nın da gözünü seveyim der basar gider.
YouTuber'lar alır belki. Sonra da gameplay falan yapıp parayı kırarlar. Her iki taraf için Win-Win.Salmaz. Deli gibi para basıyor adam leaklerden, buildi mi beleşe sallayacak torrenteBirkaç yüz bin dolar ister en azından, onu da elinde var mı yok mu belli olmadığından kaptırmazlar diye düşünüyorum.
- Makaleler
- 6
Yapmaz. Hem ekmek teknesi yok olur hem de su ankinden cok, cok daha problemli bir hukuki riskle karsi karsiya kalir. Diyelim ki yapti ama;
Bayagi bir kaos yasanir, oyun tarihinin hic unutulmayacak bir olayi olur muhtemelen. Yuz binlerce kisinin indirip oynayacagini dusunuyorum oyle bir senaryoda. Rockstar bir seyler yapmaya calisir ama bir kere internete dusmus bir dosyayi yok etmen imkansiz.
Bayagi bir kaos yasanir, oyun tarihinin hic unutulmayacak bir olayi olur muhtemelen. Yuz binlerce kisinin indirip oynayacagini dusunuyorum oyle bir senaryoda. Rockstar bir seyler yapmaya calisir ama bir kere internete dusmus bir dosyayi yok etmen imkansiz.
Oynanmaz.