Vallahi gayet iyi bir işlemciydi. Koli bandı ile overclock edilebilen bir işlemci!
Hocam nedense ben tiksiniyorum o işlemciden.
Vallahi gayet iyi bir işlemciydi. Koli bandı ile overclock edilebilen bir işlemci!
Ama neden? Zamanında Q8300 kullandım fena değildi.
Deneyim önemli. O dönem Phenom kullanırken Intel kullanan sistemler Battlefield 3'de benden daha iyi FPS alıyordu ve çok ısındığı için kafamda iyi bir deneyimle kalmadı. 560Ti'ımı besleyemiyordu bu sebeple kafamda kötü anılarla kaldı kendisi.Arkadaşlar bu işlemciler dönemin en iyi işlemcileriydi. Q6600'a hele en kötü demeniz için en hafif tabiriyle bilgisayara ilk defa dün oturmuş olmanız gerekiyor.
CPU - Pentium 4 505 - Lanet ötesi idi. Pentium 4 Hyper-Threading Extreme Edition 3.46 sistemimde RAM kaynaklı bir sorun olmuştu, tabii şimdi ki gibi forumlar çok az sayıda var. E bende de tek bilgisayar var, o ise çöküyor. Bende başladım komponentleri sökmeye değiştirmeye. Gittim en ucuz CPU'yu ve yukseltmeyi duşunduğum RAM'lerden aldım geldim. Tabii ikisinide aynı anda değiştidiğim için sorun çözüldü. Sonra biraz kullanmaya çalıştım, olmadı. Yağ gibi sistem ıkım ıkım ıkınıyor. Sonra kendi CPU'mu taktım, bi rahatlık geldi.Benim için i3 350M. Bu arada kötü derken sevmediğiniz işlemcilerde olabilir başlığı yanlış attım.