Arkadaşlar bu işlemciler dönemin en iyi işlemcileriydi. Q6600'a hele en kötü demeniz için en hafif tabiriyle bilgisayara ilk defa dün oturmuş olmanız gerekiyor.
Deneyim önemli. O dönem Phenom kullanırken Intel kullanan sistemler Battlefield 3'de benden daha iyi FPS alıyordu ve çok ısındığı için kafamda iyi bir deneyimle kalmadı. 560Ti'ımı besleyemiyordu bu sebeple kafamda kötü anılarla kaldı kendisi.

Benim için i3 350M. Bu arada kötü derken sevmediğiniz işlemcilerde olabilir başlığı yanlış attım.
CPU - Pentium 4 505 - Lanet ötesi idi. Pentium 4 Hyper-Threading Extreme Edition 3.46 sistemimde RAM kaynaklı bir sorun olmuştu, tabii şimdi ki gibi forumlar çok az sayıda var. E bende de tek bilgisayar var, o ise çöküyor. Bende başladım komponentleri sökmeye değiştirmeye. Gittim en ucuz CPU'yu ve yukseltmeyi duşunduğum RAM'lerden aldım geldim. Tabii ikisinide aynı anda değiştidiğim için sorun çözüldü. Sonra biraz kullanmaya çalıştım, olmadı. Yağ gibi sistem ıkım ıkım ıkınıyor. Sonra kendi CPU'mu taktım, bi rahatlık geldi.

CPU Mobil - 32-bit Philips Nexperia PNX4008 208 MHz - Zamanının en pahalı telefonunu rezil eden bir işlemci idi. Sene 2005 yurtdışından Sony E. P990 getirdim, çok iyi güzel touchlu klavyeli kaliteli telefon ama Symbian ve bu işlemci rezil ediyordu telefonu. 500 şarkı atıyorum, birini açtım mi diğer şarkılar oynamıyordu. İlla uygulamayı kapatıp acacan yani

CPU Yeni Mobil - Snapdragon S4 PRO - Çok performanslı ve ısınan bir CPU. Xperia Z'm çok çekti yaz aylarında.

Anakart - X48T DQ6 - 2008'de P5KC'den OC için geçtim. O zaman manyak bir para vermiştim. ANCAK saçma sapan bir şekilde bir porttan fazla güç çeken bir şey olunca aynı sutundaki portlar iptal oluyordu. Rezildi. Ama OC performansı çok güzeldi... Halen daha durur evde.

GPU - AMD ATI Radeon HD4870X2 - XFX vb. markalardaki farklı soğutucu olan modellerden bahsetmiyorum. AMD'nin lansman soğutucusu olan tipten bahsediyorum. 2008'de 2900XT Crossfire'dan geçiş için aldım X48T DQ6 ile. Çok güçlü ve soba gibi bir karttı. Salak AMD bu çift GPU'lu karta blower ve tek fan ile soğutulmaya çalışılan iki blok koymuş, bloklardan biri soğuyor ancak ısınan hava diğer sıcak bloğa gidip diğer çipi pattes ediyor. 2011'de chipset yaktı (bu kadar dayanması bile mucize), 2013'e kadar fırınlama ile kullandım (laptopum olduğu için değiştirmeye üşendim.). Zaten 2013'te yeni 780Ti SLI ve X79 sistem kurdum.