Sizce en güvenilir Türkçe yama çeviri ekibi hangisi?

Altaist

Uzman
Yer
Türkiye
Selam! Oyun yamaları için en güvenilir Türkçe çeviri ekibini arıyorum. Oyun deneyimimi bozmayacak, kaliteli çeviriler sunan bir ekip bulmak istiyorum. Özellikle şu oyunlar için önerilere ihtiyacım var:
  • Red Dead Redemption
  • Hogwarts Legacy
  • Batman serisi
  • Metro serisi
  • Grand Theft Auto
  • Tomb Raider serisi
  • Assassin's Creed serisi
  • Mafia
  • The Walking Dead ve o tarz interaktif oyunlar
Bu oyunlar veya başka oyunlar için çeviri ekipleriyle deneyiminiz varsa, paylaşabilirsiniz. Hangi ekiplere güveniyorsunuz ve neden? Önerileriniz ya da dikkat etmem gereken şeyler varsa duymak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne zaman Türkçe yama indirsem çeviriyi yapan ekip ya kendinden bir cümle koyuyor kısacası uydurma oluyor anlamı bile yanlış denilecek türden. Ya right yerine doğru yazıyorlar halbuki sağ demek için right yazılmış. En iyisi de kaydırma yapıyorlar cümlelerde. Kısacası hepsi birbirinden beter ve oyuna kendi reklamlarını ekleyecek şekilde dosyalarını değiştiriyorlar. Örnek olarak da hangar çeviri saydıklarımın hepsi var. Oyun RE4 Remake.

Hocam kusura bakmayın ama ben sırf oyunu Türkçe oynayacağım diye öğrenci adamım 210 TL verecek durumda değilim. En güvenilir şeklinde sorduğum sorudan anlamanız gerekirken bu işi ücretsiz yapan çeviri ekibi var mı diye sordum. Kendini kanıtlayan çeviri ekibine parayla alınan çeviri zaten güvenilir olur.

Ben genelde Technopattaki yamalari kullaniyorum. Ben de yamaya para vermem ama en iyisini onlar yapiyor.

Bu biraz da karışık bir durum. Neden dersen her yama yapanlarda, tüm oyunlar olmuyor. Bazen farklı farklı gruplardan da indirmek durumunda kalınabiliyor. Virüs olmamasına rağmen false positive uyarısı verenlerde oluyor.

Güvenilir denilenlerde bile virüs olmamasına rağmen, Defender ve diğer virüs programları ile uyumlu çalışmıyor bazen.

Son düzenleme:

Sinnerclown, anonymous, Calypso çeviri,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…