Sizce en iyi e-ticaret sitesi hangisi?

Amazon. Amazon'dan önce hepsiburada'yı kullanıyordum, WhatsApp destek hizmetleri fena değildi, ama artık kullanmıyorum. 2018'den beri Amazon dışında elektronik alışverişlerimi başka bir yerden yapmıyorum. Bilgisayarımı da Amazon'dan topladım.

Bu aralar sıklıkla n11 kullanıyorum, kuponlar ile birlikte pek çok şeyi piyasanın altına alıyorum.

En iyi e-ticaret sitesi yoktur benim için.
Fanatiklik yapmam nerede ucuzsa ve müşteri hizmetleri iyi ise orası ben.

Bu aralar sıklıkla n11 kullanıyorum, kuponlar ile birlikte pek çok şeyi piyasanın altına alıyorum.
Tombalık aldım 4 tane 120 etti sonra BİM'e gittim daha ucuzaydı.

Amazon ve Hepsiburada bence şu an en iyileri. Özellikle Amazon bir numara çünkü yurtdışındanda sipariş verebilme imkanımız var Amazon US , Japonya vs. Kullandığım saatimi US'den almıştım örneğin. Kargosu ve desteğide muhteşem.

Amazon bence en iyisi.

O nasıl oldu hocam? Siz sorun yaşadınız diye site kötü olmaz ki? Amazon beni dolandirdi resmen mesela anlattım burada konu açarak ama hâlâ Amazon'dan ürün alıyorum, tavsiye de ediyorum.
Adamlarla her gün konuştum, uzun uzun derdimi anlattım ve 2 yılın sonunda bana sadaka verir gibi 100 TL'lik kupon verdiler. Resmen reziller.

Amazon. 4800 TL lik bir ürünü iade etmiştim. Satıcı, iadeyi reddetmesine rağmen amazon iadeyi yapmıştı. Site arayüzleri kötü sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…