KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 21 Şubat 2024 #21 Pcman80 dedi: Bence Amazon, GittiGidiyor vardı. Güzeldi. Genişletmek için tıkla... GittiGidiyor bana güven vermiyordu ya, bir şey aldığımızı hatırlamıyorum.
Pcman80 dedi: Bence Amazon, GittiGidiyor vardı. Güzeldi. Genişletmek için tıkla... GittiGidiyor bana güven vermiyordu ya, bir şey aldığımızı hatırlamıyorum.
Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 21 Şubat 2024 #22 Yanlışlıkla kitap hiçbir yerde yok sanıp BKM'den sipariş ettim. Az önce Amazonda olduğunu gördüm. Çok pişmanım. İptal edilecek yeri de bulamadım.
Yanlışlıkla kitap hiçbir yerde yok sanıp BKM'den sipariş ettim. Az önce Amazonda olduğunu gördüm. Çok pişmanım. İptal edilecek yeri de bulamadım.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 21 Şubat 2024 #23 Yavuz Çetin dedi: Yanlışlıkla kitap hiçbir yerde yok sanıp BKM'den sipariş ettim. Az önce Amazon'da olduğunu gördüm. Çok pişmanım. İptal edilecek yeri de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Alacağım kitapların hiçbiri BKM'de yoktu stoku bitmişti.
Yavuz Çetin dedi: Yanlışlıkla kitap hiçbir yerde yok sanıp BKM'den sipariş ettim. Az önce Amazon'da olduğunu gördüm. Çok pişmanım. İptal edilecek yeri de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Alacağım kitapların hiçbiri BKM'de yoktu stoku bitmişti.
Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 21 Şubat 2024 #24 alperen dedi: Alacağım kitapların hiçbiri BKM'de yoktu stoku bitmişti. Genişletmek için tıkla... BKM'de stok bitse de tedarik etme olayı oluyor bazı ürünlerde. Böyle olunca da 13 güne kadar bekleyeni gördüm. Üstüne 2 katı paraya aldım.
alperen dedi: Alacağım kitapların hiçbiri BKM'de yoktu stoku bitmişti. Genişletmek için tıkla... BKM'de stok bitse de tedarik etme olayı oluyor bazı ürünlerde. Böyle olunca da 13 güne kadar bekleyeni gördüm. Üstüne 2 katı paraya aldım.