Uzun bir süredir yurt içi'yi kullanıyordum fakat bu aralar DHL eCommerce'i daha çok tercih ediyorum. Aşırı hızlı ve ürünleri sağlam ulaştırıyor hem de fiyatlar da çok abartı değil gönderilecek yer nere olursa olsun sistemden kayıt açarsak 120 TL gibi bir rakam istiyorlar. Hatta birkaç ay önce 60-80 TL civarıydı.
Bizim burada Aras da Kolay Gelsin de Trendyol express de DHL de, Hepsijet de iyi, ürünün kargolandığı günden 1 gün sonra geliyor kargo, hiç aksaklık yaşamadım. En rezili de Yurt içi ve Sürat, hem geç getiriyorlar hem şubeleri de yok. Teslim etmeme durumu olduğu zaman 40km yol gitmek zorundasın, eğer acil alman gerekiyorsa.
En iyisi normal şartlarda kendi deneyimime göre DHL Express falan bu arada. Londra'dan İstanbul'a 18 saatte getirmiştiler kargomu Almanya aktarmalı şekilde. 18. saatin sonunda tarafıma teslim edildi, her şey dahil süreye. Kargoya verildiği andan itibaren 18 saat.
Kargo takibi yaparken GPS ile kargocuyu takip edebildiğimiz, bize kaç kargo sıra kaldı görebildiğimiz firmalar 1 numaradır. Mesela dün Trendyol Express kargosu bekliyorum, saat 2'de kargo dağıtıma çıktı diye SMS geldi. Sitede başka bir bilgi yok. 4 saat bekledim mecburen evde.
Yurt içi hepsijet DHL kolay gelsin bunun dışındakiler iyi değil trendyol express de iyidi batırdı bu aralar 2 günde gelmesi gereken şeyi 4 günde getiriyor rezil kargolar var cidden