Sizce en iyi mobil operatör hangisi?

Hakan Yusuf

Üstün
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Şu anda hepsini denemiş olarak kendi yorumumu bırakayım.

Genel sıralama:
  1. Turkcell
  2. Vodafone
  3. Türk Telekom
Neden böyle bir sıralama belirledim, onu da hemen anlatayım.

Turkcell gerek hızı gerekse çekim alanı konusunda beni hiç üzmeyen bir operatör oldu.

Vodafone ise Türk Telekom ile karşılaştırıldığında gerek internet, gerekse konuşmalarda, kesintisiz görüşme açısından Türk Telekom'u solladı diyebilirim. Deneyimlerim bu şekilde. Eskiden Vodafone 3. sıradayken şu an 2. sıraya çıktı.

Mevcut müşteri konusunda şu an Türk Telekom açık ara önde diyebilirim. Sundukları tarifeler alınamayacak fiyatlarda değil, eskiden çok kötü fiyatlandırma yapılıyordu mevcut müşteriye.

Vodafone şu anda fiyat açısından en pahalı operatör diyebilirim mevcut müşteride; çünkü aynı fiyata bana 10 GB yerine 1 GB veriyor yeni tarifede, yani çok mantıksız.

Turkcell'e yakın zamanda geçmedim, bilmiyorum.

Mevcut müşteri sıralaması:
  1. Türk Telekom
  2. Turkcell
  3. Vodafone
Yeni müşteride şu anlık:
  1. Türk Telekom
  2. Turkcell
  3. Vodafone
Fiyat performans açısından:
  1. Turkcell
  2. Vodafone
  3. Türk Telekom
Tabii bu sıralamalar her gün değişebilir. Ben şu an böyle bir konu açmak istedim, kim ne kadar hangisini tercih ediyor diye.

1 yıldır Türk Telekom'dayım. Bundan önceki 20 yılın 19'u Turkcell, 1 yıl da Vodafone kullandım. Aralarında en kötü Vodafone, ardından Türk Telekom gelir. En iyisi Turkcell. Ucuz diye Türk Telekom'a geçtim, paramla rezil oluyorum.

1. Vodafone
2. Vodafone
3. Vodafone.

Sebep: Ensar vakfına ve tarikatlara sponsor olmuyor. Torpil ile AKP'lileri ihya etmiyor. Telefon ile atom bölmüyorum X lokasyonda çekmezse 5 metre yürürüm orada çeker. Benim için dünyanın sonu değil.

Edit: Tabi bahsi geçen çekmeme muhabbetini hiç yaşamadığımı da belirtmeden geçemeyeceğim.

İddia ediyorum ki Türkiye'de hiçbir Telekom firması iyi değil.

Mısır gibi göreceli bizden çok daha düşük refah seviyesine sahip bir ülkede etisalat (kesinlikle reklam değil, deneyimlerimi belirtiyorum.) Firmasının turist hattını kullandım 1 hafta boyunca.

Toplam 7 tane film bitirdim, bunların 2'si 1440p ve diğerleri de 1080p'idi. 16 bölüm 1080p dizi izledim, onlarca video ve fotoğrafı Wp'den HD kalite seçeneğiyle arkadaşlarıma, aileme gönderdim. Uzun bir sosyal medya gezintisi yaptım, görüntülü ve sesli konuşmalarımın tamamını mobil verimden yaptım.

Sıfır şaka ama sadece 30 GB veri harcadım. İnanın Türkiye'de bu GB'ı 2 günde harcadığımı biliyorum. Ben 30 GB'lık mobil veriyi 1 haftada harcadım.

Eskiden Türk Telekom'a iyi derdim ama fiyat konusunda İç Anadolu ve Faturasız hat adına iyi diyemiyorum. Ha SMS sistemi Turkcell'e göre oturmuş bir yapıda ancak internette iyi değil. Turkcell'i de ucuz pakete şu anlık veriyor diye kullanıyorum. (Bir de TT ağustos'ta benden 4 Kat TKÜ aldı) Şimdilik hiçbiri iyi değil.

Son düzenleme:
Türk Telekom'da 10GB hayli hayli yetiyordu fakat Turkcell'de 10GB sanki 3-4 GB gibi kalıyor bence şu anki şartlarda Türk Telekom.

Türk Telekom ama faturasız hatları benim için en iyisiydi şimdi Turkcell kullanıyorum internet şu gibi bitiyor. Bir de her aramadan sonra Flash SMS yolluyor sinir oluyorum.

Sanırım halihazırda kullandığım NetGSM ...

Turkcell'e boyun eğmedikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Umarım en kısa sürede davaları sonuçlanır ve tekrar abone kabulüne başlayabilirler.

Ben uzun zamandır Türk Türk Telekom kullanıyordum. Açıkçası çekim kalitesi olarak şu anda kullandığım Turkcell ile arasında bir fark hissetmedim. Yalnız sil sümük ile salla kazan hediyeleri arasında Turkcell arayı açıyor. Salla kazan hem daha fazla internet veriyor hem de iki seçenek arasından seçme şansı veriyor.
Vodafone hiç kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…