CyHaN_Atalay

Uzman
İndirim bitmeden NFS serisinden oyun çekmek istiyorum. Sizce -satıştan kalkmayan oyunlar arasından- en iyi motor sesine NFS oyunu hangisi?

Unbound'taki sesler Forza Horizon serisindeki gibi aşırı soft geliyor videolardan. Bu genel olarak yeni yarış oyunlarının ortak yanı galiba. Mesela NFS Hot Pursuits hem gürültülü hem sanki daha iyi seslerle donatılmış gibi ama sanki.

Oyun için böyle bir hem grafik hem de seslerin mevcut olduğu bir mod mevcutmuş. Belki seversiniz diye atıyorum.

Çok teşekkür ederim hocam. Mod'un linkini göremedim ben ya ve güzele benziyor. Acaba nereden indiriliyor onu da biliyor musun?

Kükrüyordu arabalar bu seride, biraz kişisel zevke giriyor açıkçası.

Şahsen Unbound'ın da, FH'nin de seslerini daha çekici buluyorum.
Heh aynen öyle kükremesi çok cezbediyor beni 😁 FH'nin sesleri aralarında en kötüsü olabilir belki de bilemeyeceğim ama eski NFS oyunları yeni NFS oyunlarından da iyi gibi geliyor bana ayrıyeten.

Burası var. Eğer Discord varsa toplulukta bırakılmış. Kurulum notları falan hepsi orada mevcutmuş. Mod sadece grafik ve sesten ibaret değilmiş. Neredeyse yeni çıkan tüm NFS oyunlarına A'dan Z'ye paket sunan mod gibi bir şey bu. İçerisi çok dolu. Notlara mutlaka bakın. Büyük ihtimalle bende NFS alacağım.

Burası var. Eğer Discord varsa toplulukta bırakılmış. Kurulum notları falan hepsi orada mevcutmuş.

Sen mükemmel detaysın hocam tekrardan teşekkür ederim :)
Screenshot_14.webp