Bence en mantıklı yönetim biçimi TeknokratikDemokrasi'dir. Çünkü, insanların devletin belli başlı kurulumlarını belli ölçekte deneyim sahibi kimselere devretmesi gerekir. Aksi takdirde şu anki halimize benzer bir yaşam stili elde ederiz.
Bence bölgeden bölgeye değişir. Türkiye bence demokrasiyi hak etmiyor. Çünkü herkes kendini bir şey sanıyor. Birine şunu yapma bile diyemiyorsun, kavga çıkartıyor, bela çıkartıyor.
Anarşi diyeceğim ama bu insanlar ile zor. Teknokrasiyi destekliyorum. Aslında liberteryenistim ama teknokrasi liberalizm ile birlikte olabilir. Türkiyenin hali belli, yönetim şekli değişmekle düzelmez.
Anarşi diyeceğim ama bu insanlar ile zor. Teknokrasiyi destekliyorum. Aslında liberteryenistim ama teknokrasi liberalizm ile birlikte olabilir. Türkiyenin hali belli, yönetim şekli değişmekle düzelmez.
Bence bölgeden bölgeye değişir. Türkiye bence demokrasiyi hak etmiyor. Çünkü herkes kendini bir şey sanıyor. Birine şunu yapma bile diyemiyorsun, kavga çıkartıyor, bela çıkartıyor.
Anarşi en iyi sistemde bile çökebilecek bir sistem yapısına sahip. Bu sebeple kaos ortamı en medeni ülkede bile oluşabilir. Ayrıca Türkiye'nin hâli en azından genç nüfus açısından konuşursam o kadar kötü değil.