YouTube Sizce erişim engeli gelir mi?

Twitch'in de kapanabileceği bu cumaya kadar söz konusu değildi ama kapandı. Bu kadar net konuşmamak lazım, YouTube'da da illegal kumar vb. işleri hep dönüyor.
Eğer gelirse sana laf söyleyen arkadaşlar sana söyledikleri ağır laflardan pişman olacaklar. Hatta BTK bununla da yetinmeyecek kumar yayın tehlikesi ile tüm sosyal medya sansür getirecek. Bakalım o zaman size laf söyleyenler TikTok beğenmiyorum kapatırsın gibi örümcek beyinli arkadaşların elinden tüm sosyal medya gidince verecekleri tepkiyi merak ediyor ve senle bana yüklenen laf atan arkadaşlar pişman olacaklarını şimdiden hissediyorum.

Eskiden 9 Mart 2007'den Ekim 2010'a kadar erişim engeli getirilmişti sanırım. Tekrar neden erişim engeli getirilmesinki? Bunun için "Youtube'da dine yönelik saldırı içerikli videolar var" diyerek. Nurcuların emriyle kapatırlar. :d

Sevgili @Thanos hocam o konu da sizin net duruşunuz ve savunmanız tüm Türkiye halkına örnek olunacak cinstendi fakat bazı arkadaşlar yüzünden ban yediğinizden korkmuştum neyse ki forumdasınız daima bizimle kalın. Daima sizin arkanızdayım. Kaç sene sustuğumuzdan tepemize bindi bu hükümet ve BTK şahısları. Sosyal medya sansürüne hayır!

Yok hocam Twitch değil YouTube'da karşıma çıkıyor bu reklamlar. Bir ara hatta ciddi ciddi oturup arkadaşlarla izlemiştik.
YouTube'da hiç denk gelmedim. Algoritmamla alakalıdır belki. En azından "bu kanalı önerme" diye bir hizmet sunuyorlar.

Ben bu sefer yapabileceklerini zannetmiyorum. YouTube eskisi gibi kapattırdıkları platform değil ve hükümetin kitlesi (buna ne kadar inanmasam da) tepki gösterecektir, tabii hükümetin sağı solu belli olmaz yine.

YouTube'u kapatmak darbe olur herhalde. Bunun mümkün olacağını sanmam. Diyelim ki oldu ve yine ses çıkmaz ise, Vay halimize.

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…