İyi bir şey değil işte bu. Yarın bir gün Atatürk ile ilgili bir şey yaparlar, o zaman da ses çıkmaz. Örnek tabii bu. Böyle bir şey olup ses çıkmaz ise, durumun nerelere kadar gittiğini hesap et diye örnek verdim.
Devlet isterse Google'ın elinden bir şey gelmez. Ama dediğiniz gibi devlet kendi hesaplarının da olduğu bir platformu kapatmaz. Ama kumar kanallarını tek tek tespit edebilir.
Hocam senin benim ve sevgili @Pcman80@Thanos ve sevgili @2195 gibi aklı başında gerçekçi her şeyin farkında dik duruşu olan bizler ses çıkarır dahası ses çıkarmaz. Bizim halk susmaya mahkum olmuş bir halk böyle halka her şey de müstahak.
İyi bir şey değil işte bu. Yarın bir gün Atatürk ile ilgili bir şey yaparlar, o zaman da ses çıkmaz. Örnek tabii bu. Böyle bir şey olup ses çıkmayınca durumun nerelere kadar gittiğini hesap et diye örnek verdim.
Biliyorum haklısınız. Ben her gün gerçekleri söylüyorum ama bazı insanlar hiç değişmiyor. Kaç yıl geçti. Marketten gram gram ürün alacak seviyeye geldiler ama halen bir ses yok. Sadece televizyondan haber izleyerek hayatını belirleyen insanlardan bir şey beklemiyorum.
Hocam Youtube'i kapattırmaz Google, sonuçta Enes Batur falan var. Ve eğer Youtube kapanırsa siz o zaman izleyin yaşanacakları. Bence kapattırmaz tüm halkı kendi kanallarını izlemeye zorlarlar.
Herkes 2007 örneğini veriyorda bu yaz İstanbul'da bir terörist çöp kutusuna bomba atmıştı hatırladığım kadarıyla, onun akşamı YouTube'a giremiyorduk 1-2 saat falan. Erişim engeli sürekli kalıcı bir şey olmazda halkın gazını bastırmak için böyle sansür uygulanıyor. Yarın bir gün bir olay meydana gelirse son dakika haberlerini unutun, ölü kedi atılana kadar sansür uygulanır zaten ondan sonra kimin aklına gelecek, uğraşacakta iş işten geçtikten sonra.