Biliyorum haklısınız. Ben her gün gerçekleri söylüyorum ama bazı insanlar hiç değişmiyor. Kaç yıl geçti. Marketten gram gram ürün alacak seviyeye geldiler ama halen bir ses yok. Sadece televizyondan haber izleyerek hayatını belirleyen insanlardan bir şey beklemiyorum.
Fransa'da yapılan eylem gibi olmasını isterdim. Bir yandan düşünüyorum da millet bir yolunu bulup ister solcu ister sağcı kesime sığınarak geçinip gidiyor. Ne insanlar gördüm ben orta halli olup parti oyunlarına alet olduktan sonra kral gibi yaşayanları gördü bu gözler.
Birisinin torpili yüzüden işe girerken diğerinin işten çıkarıldığını gördü bu gözler. Bak duymadım, gördüm. 2'si çok farklı ve insanın fikirlerini kırabilecek şeyler.
Hocam Youtube'i kapattırmaz Google, sonuçta Enes Batur falan var. Ve eğer Youtube kapanırsa siz o zaman izleyin yaşanacakları. Bence kapattırmaz tüm halkı kendi kanallarını izlemeye zorlarlar.
Bir de şu var hocam kick ve Twitch kumar açanlar Twitter kapanınca gider TikTok'ta açarlar TikTok kapatılınca gider youtube de açar bu döngü böyle devam eder hükümet kapatıp durur. Doğru diyorsunuz her şey beklenir. Fakat benim için önemli olan halk inşallah susup oturmaz fakat susup oturur gibi geliyor bana.
Bir de şu var hocam kick ve Twitch kumar açanlar Twitter kapanınca gider TikTok'ta açarlar TikTok kapatılınca gider youtube de açar bu döngü böyle devam eder hükümet kapatıp durur. Doğru diyorsunuz her şey beklenir. Fakat benim için önemli olan halk inşallah susup oturmaz fakat susup oturur gibi geliyor bana.