Sizce eski Techolay ortamı var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Devrimci Kedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 764
  • Etiketler Etiketler
    techolay

Sizce eski Techolay ortamı var mı?

• Oy verenlerin toplamı
    29
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilemiyorum, benim için ilk günler ile benzer gidiyor. Sıfır uyarı, sıfır gürültü ve sevdiğim üyelerin çoğu. Muhtemelen 2-3 sene sonrasında bakıp geçmişe hayıflanacağım bir durumdayım.

Hocam forum ilk kurulduğunda sıcak tatlı bir ortam vardı. Küçük bir ekip gibiydik. Sonra ne olduysa o ortam gitti. Forumdan ayrılan oldu, nadiren yazan oldu vs. Suskun oldu diyeyim.
Yeni açıldığında herkes aynı anda üye olmak için geldiğinden ilk karşılama yüzünden kalabalık olmanın verdiği avantaj diyebiliriz. Ben o ilk karşılamayı kaçırdım mesela işim gücüm vardı lakin dediğim gibi forumlar şahsi düşüncem koca bir çöplüktür eski eskide kaldı.

Yani misal buraya bakıyorum her konuda sabit 3-5 kişi var her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar 10-15 kişi hep konuları döndüre döndüre açıyor, birbirlerine yardımcı olmaya çalışıyor. Biz bize tribe giriyoruz kısaca dışarıdan bir insanın gelip de konu açıp sorununu sıkıntısını çözmesi belki ayda bir falandır. Burada konu açanların %98-99'u diğer forum kullanıcıları bu işlerle haşır neşir insanlar.

Bu tür platformlarda fazla vakit geçirmemek gerekir günde 5-10dk bildirim var mı diye girip çıkıyorum dediğim gibi 2019 sonları bu iş bitti.

2016-2019 Prime dönemdi gerçekten. Her forum ayrı ayrı güzeldi. Bir şey yazdığımızda ( bilgili olduğumuz konu hakkında) 3-5 tane daha bilgili adam gelirdi, konuşurduk, fikir alışverişi yapardık. O güzel insanlar arkalarına bile bakmadan çıkıp gittiler. Bunlar son dem, artık bitmek üzere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site yeni zaten. Ne kadar eski bir ortam olabilir?

DH bitti, SDN bitti, CHIP bitti, DA da bitti gibi maalesef. Yine de güzel bilgi yığınları buralar.

İfadeler: 683
Bence de. Hesabı silmeye alacağım galiba.
Silsen de mesajların kalıyor, anonimleştirme işi falan hikaye. Ayrıca, normalde yasal olarak eğer mesajlarınızın silinmesini kabul etmezlerse KVKK kapsamında dava açabiliyorsunuz, şu an ben mesajlarımın silimesimi talep etsem, silmezlerse ki silmezler. Technopat'ta bunu gördüm, uğraşmak isteseydim dava açardım. Dava sonucunda mesajlarım da silinirdi, şirkete de muhtemelen yaptırım uygularlardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…