Benim için zirvesi Olay parçası, müzikal açıdan mükemmel. Klip zaten Türkçe protest rap tarihinin tartışmaya kapalı en iyisi. 2. sırasına 3 Gün koyarım.
Peki siz?
Ezhel dediğin adamın lirikleri, Flow'u falan zamanında piyasanın içinden geçti, ona eyvallah. Ama son yıllarda sergilediği o garip tavırlar, ne idiği belirsiz açıklamalar ve ben ne yapıyorum dedirten hareketleri tam bir fiyasko. Herif resmen kendi ayağına sıkıyor kitlesini mi şaşırdı yoksa kafası mı güzel anlamadık ama o eski tadı tuzu kalmadı.
Belki en iyi parçası değil ama ben 3 gün'ü çok seviyorum.
Benim için zirvesi Olay parçası, müzikal açıdan mükemmel. Klip zaten Türkçe protest rap tarihinin tartışmaya kapalı en iyisi. 2. sırasına 3 Gün koyarım.
Peki siz?
Düsün bak, Ezhel'in bir şey yazabildiğini düşününenler var. Değere dair bir şey yok, sadece taraflar var. Eksik anlamları ile taraf oluşturanları besleyenler var. Bu da anda normal. Bunun adı da Ezhel veya beriki.
Hocam, madem sazı eline almışsın; düşman kim? Çözüm ne?
Ezhel'in var olmayan ülke meselesinden değil müziğinden bahsediyoruz, kendisinin o dönemden sonra dinlemeyen birisiyim ben. O açıklamadan önceki dönemini baz alın tamamen.