Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Ayrım yapmak ayıp h güzel bir topluluk
- Makaleler
- 14
Benle ilgili açılan olumsuz bir konu vardı. (Boşuna bakmayın, şükürler olsun silindi.) Konuda tek kalp kırıcı olmayan 2 mesaj @29 ve @Enes3078'e aitti. Benim için bu iki kişi favori kalacak.
Onun dışında birkaç kişi daha var ancak forumda pek aktiflik göstermedikleri için etiketlemem sanırım doğru değil.
Onun dışında birkaç kişi daha var ancak forumda pek aktiflik göstermedikleri için etiketlemem sanırım doğru değil.
Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Bizim inek arabamız @pawEn@Koneko Toujou @12578 @ErlikÇağlar @Hermione Jean Granger @Quezzy @14925 @AMG GOAT @Caner Uncu @Toby Fox @144 @EfeA @Ruindry @michaelscofield @1449
@erdym
@Simon
@Bold Pilot
@pawEn
@PossibleTurco
@Hamza Ensar Sağlam
@Lorien
Ve inek arabası aynı zamanda imparator olan @683
Yazamadığım olursa kusura bakmasın eklerim.
- Makaleler
- 3
Bizi dolu adamlar sevsin yeter, dolu adamlar da uğraşmıyor bu konularda çoğu zaman

gariban tesellisi.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
@199, @29, @Recep Baltaş, @Elma ısıran, @Violett, @62, @4, @Enes3078, @Simon, @madelyn, @Jack İşte, @442, @İsimbulamajim, @Lorien @29, @Yener K, @Caner Uncu, @madelyn, @Lee Yubin, @Koneko Toujou, @144, @Toby Fox, @AMG GOAT, @Quezzy, @Hermione Jean Granger, @12578, @Hamza Ensar Sağlam, @mr.esat, @Barış, @Uyuyan Sincap, @Hasan Merkit, @vladimirputin.
Bunları iyi, seviyorum.
Ama beni seven yok
Bunları iyi, seviyorum.
Ama beni seven yok
- Makaleler
- 23
Ben seni seviyorum. Sen iyisin. Fazla samimiyetimiz yok diye etiketlemedim.@199, @29, @Recep Baltaş, @Elma ısıran, @Violett, @62, @4, @Enes3078, @Simon, @madelyn, @Jack İşte, @442, @İsimbulamajim, @Lorien @29, @Yener K, @Caner Uncu, @madelyn, @Lee Yubin, @Koneko Toujou, @144, @Toby Fox, @AMG GOAT, @Quezzy, @Hermione Jean Granger, @12578, @Hamza Ensar Sağlam, @mr.esat, @Barış, @Uyuyan Sincap, @Hasan Merkit, @vladimirputin.
Bunları iyi, seviyorum.
Ama beni seven yok![]()
Koneko Toujou
Üstün
Ne çok sevenimiz var mış la
bir tane liste de ben yapayım.
Elma ısıran
Üstün
@Isenea Dieur Has kadar hiçbir üye havalı, karizmatik ve bilgili değil. Ben değil, diğer üyeler öyle diyor(!).
Sevdiğim, yardımı çok dokunan ve sohbeti saran üyeler aklıma gelenler:
@199, @29, @Recep Baltaş, @Elma ısıran, @Violett, @62, @4, @Enes3078, @Simon, @madelyn, @Jack İşte, @442, @İsimbulamajim, @Lorien @29, @Yener K, @Caner Uncu, @madelyn, @Lee Yubin, @Koneko Toujou, @144, @Toby Fox, @AMG GOAT, @Quezzy, @Hermione Jean Granger, @12578, @Hamza Ensar Sağlam, @mr.esat, @Barış.
Simasını hatırladıklarımı yeniden ekleyeceğim, ekleyemediklerim kusura bakmasın, ama forumun çoğunu seviyormuşum be.
@199, @29, @Recep Baltaş, @Elma ısıran, @Violett, @62, @4, @Enes3078, @Simon, @madelyn, @Jack İşte, @442, @İsimbulamajim, @Lorien @29, @Yener K, @Caner Uncu, @madelyn, @Lee Yubin, @Koneko Toujou, @144, @Toby Fox, @AMG GOAT, @Quezzy, @Hermione Jean Granger, @12578, @Hamza Ensar Sağlam, @mr.esat, @Barış, @Uyuyan Sincap, @Hasan Merkit, @vladimirputin.
Bunları iyi, seviyorum.
Ama beni seven yok![]()
Dostlar iyi ki varsınız. Çok teşekkür ederim böyle bir konuda etiketlediğiniz için. Ben ki fazla antipati toplayan biriyim. Her şeye rağmen beni sevilen üyeler arasında görenler olması çok mutluluk verici. Çok sağ olun. <3
Yeni konular
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli