Ömer_Yeter 8

Üstün
Yer
Trabzon/Şalpazarı
GTA 6'nın çıktığı andaki o müthiş etkisi ve büyüleyiciliği tartışılmaz bir gerçektir. Bunda bir sorun yok lakin oyun çıktıktan sonra ypaımcı şirket olan Rockstar'ın gene her zamanki gibib 10 yılda bir oyun çıkartmamaya devam edip etmemesi de bir soru işareti bence. Mesela Rockstar oyunlarından olan Bully ve L. A. Noire hala tek oyun olarak kalmaya devam ediyor. Bunun dışında gene çok sevilen serilerden olan Max Payne'nin yeni bir devam oyunun çıkması da konuşuluyor zaman zaman. Yani Rockstar'ı gerek yaptığı kaliteli oyunlar gerekse oyunlarına küçük küçük ayrıntılardan dolayı seviyorum diyebilirim ancak bu tarz bir tutum benimsemelerini de anlamış değilim.

Zor iş hacım, uğraşmazlar, biz GTA 6'yı alıp oynuyorken, onlar kazandıkları para ile dünya turuna falan çıkarlar 🤣

Obbe Vermejj, en son cümlesinde "Görünüşe göre gta6 muhteşem olacak ve önümüzdeki 15 yıl veya öyle bir şey satacak. Sızıntılar sadece küçük bir leke." yazmıştı onu hatırladım bu konuyu görünce. Artık buradan ne anlarsanız... 15 yıl...

Obbe Vermeij, eski Rockstar North teknik direktörü. GTA 3, Vice City, San Andreas ve GTA 4'te çalıştı. 1995'te DMA Design'a katıldı, 2009'da ayrıldı. Şimdi kendi oyunlarını geliştiriyor.