Bence Zeytinburnu. Kültür seviyesi yüksek; nezihlik bakımından Nişantaşı'ndan daha iyi, insanlar görgülü. İstanbul'un en elit semti diyebiliriz.
Peki ya sizce?
Peki ya sizce?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Zeytinburnu. Kültür seviyesi yüksek; nezihlik bakımından nişantaşı'ndan daha iyi, insanlar görgülü. İstanbul'un en elit semti diyebiliriz.
Peki ya sizce?
.Bence Zeytinburnu. Kültür seviyesi yüksek; nezihlik bakımından nişantaşı'ndan daha iyi, insanlar görgülü. İstanbul'un en elit semti diyebiliriz.
Peki ya sizce?
Hafiften makarayla karışık yazdım zaten. Esenyurt'un sahili olan hali.Zeytinburnu mu? Orada kalan birini tanıma fırsatım olmuştu bulunduğu yerdeki tek Türk kendisiydi çok yaşanılabilir bir yer değil bence.
Benim tercihim istinye taraflarıdır ya da poyrazköy zaten belli başlı elit yerler var çoğu muhit villalardan oluşuyor o bölgelerde kolay kolay sorun çıkmıyor.
Seçtiğin yerler evde oturanlar için mükemmel olabilir ama işe gitmek istiyorsan kusura bakma rezalet ötesi yerlerdir trafik bakımından. 23 yıldır Çengelköy'de oturuyorum, işe gitmek için toplu taşımadan inip koştur koştur 3 durak ileri gidip tekrar toplu taşımaya binmek senin için bir yaşam kalitesiyse bir şey diyemem. Ha emekli olursun, trafik derdin biter ona bir şey demem. Tam emekli yaşam alanı gibi, sahili, yürüyüş yolları inanılmaz güzel. Hele cadde üstünden yürümeye başladın mı manzaralar, köşkler, villalar biraz da paran varsa sahildeki cafeler mükemmel bir ortam. Onun dışında hiçbir insan evladına işe giderken özellikle araba da kullanıyorsa tavsiye etmem. Düşmanım olsa acırım. 2km yolu 1 saatte gitmek marifet değil. İşkence.Anadolu Yakası: Paşalimanı, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy, Vaniköy, Kandilli, Anadoluhisarı, Küçüksu, Kanlıca, Çubuklu ve Anadolukavağı.
Aralarından en çok Çengelköy'de yaşamak isterdim.
Avrupa Yakası: Tarabya, Yeniköy, İstinye, Emirgan, Baltalimanı, Bebek'ten tam emin değilim, insanı çok görgüsüz ve çok sonradan görme geldi bana, son olarak Arnavutköy ve Kuruçeşme.
Aralarından en çok Tarabya-Yeniköy-Baltalimanın'da yaşamak isterdim.
Sadece Boğaz kıyılarını biliyorum. E5 kıyısındaki yerleri de gördüm de yok ya... İyi değil yani. Beylikdüzü falan Tekirdağ yani.
Evet Avrupa yakasında işine gidecekler için çok iyi konumlar değil...Seçtiğin yerler evde oturanlar için mükemmel olabilir ama işe gitmek istiyorsan kusura bakma rezalet ötesi yerlerdir trafik bakımından. 23 yıldır Çengelköy'de oturuyorum, işe gitmek için toplu taşımadan inip koştur koştur 3 durak ileri gidip tekrar toplu taşımaya binmek senin için bir yaşam kalitesiyse bir şey diyemem. Ha emekli olursun, trafik derdin biter ona bir şey demem. Tam emekli yaşam alanı gibi, sahili, yürüyüş yolları inanılmaz güzel. Hele cadde üstünden yürümeye başladın mı manzaralar, köşkler, villalar biraz da paran varsa sahildeki cafeler mükemmel bir ortam. Onun dışında hiçbir insan evladına işe giderken özellikle araba da kullanıyorsa tavsiye etmem. Düşmanım olsa acırım. 2km yolu 1 saatte gitmek marifet değil. İşkence.