Sunny

Başarılı
Yer
Balıkesir
Arkadaşlar bir kız var 3 aydır flörtleşiyoruz, konuşuyoruz. Arkadaşlarıma da söylemiştim güzel kız diye, hep bana derlerdi yakışıyorsunuz diye, ben de kızla fazla flörtleşmeye başladım. Konuştuk güldük ağladık bayağı eğlendik sonra arkadaşları onun beni sevdiğini bana gizliden söylediler. Ben de onu bir yere çekip böyle böyle diye anlattım bende gerçekten hoşlanıyor musun diye, o da evet dedi. Ben de ondan biraz hoşlnadığımı açıkladım. Kızla 1 hafta iyi geçindik ama kankaları bizi hiç salmadı, hiç tek kalamadık. Arkadaşlarım sevgili yapmadan önce daha mutluydun derlerdi. Sizce kızdan ayrılmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya yasin kucuk ya da daha kendi kararlarini verecek olgunlukta degilsin. Kizla ayrilmayi dusundugune gore kizi sevmiyorsun, sadece sana iyi hissettiriyordu ve bu iliskiye bir isim verdiginiz zaman sana yuk olmaya basladi. Bu ayrilma meselesini de foruma sormamalisin, kimse senin hayatini ve yasadiklarini bilmiyor. Bunun kararini kendin dusunup vermen gerekiyor. En temelde kendinde bu sorunun yanitini aramalisin:
Kizi gercekten seviyor muyum?

Kendin dusunup karar verebilecegini umut ediyorum.

Düzenleme ayrıldım kız tamam dedi kız aslında ben demesem ayrılmak istemezmiş.
Kardeşim kızdan ayrılman en son verilecek karar idi arkadaşları salmıyorsa arkadaşları olmadan buluşun bu konuyu ona söyle ve aslında ayrılmak istemediğini söyle kızı seviyormusun veya sadece bir hoşlantı mı o zamanla oturur siz vakit geçirmeye bakın ve kızında ayrılalım dediğinde başka seçenek bırakmadığından zorla kabul etmiş gibi gözüküyor ayrıca kaç yaşındasın onu da söylemen lazım ki ona göre yorum yapalım biraz daha context ver bize.

Kardeşim kızdan ayrılman en son verilecek karar idi arkadaşları salmıyorsa arkadaşları olmadan buluşun bu konuyu ona söyle ve aslında ayrılmak istemediğini söyle kızı seviyor musun veya sadece bir hoşlantı mı o zamanla oturur siz vakit geçirmeye bakın ve kızında ayrılalım dediğinde başka seçenek bırakmadığından zorla kabul etmiş gibi gözüküyor ayrıca kaç yaşındasın onu da söylemen lazım ki ona göre yorum yapalım biraz daha context ver bize.

Hocam haklısınız ama kızla hiç sevgili gibi değildik beraber gezmek istemezdi hiç benimle dolaşmazdı arkadaş gibiydik.

Hocam haklısınız ama kızla hiç sevgili gibi değildik beraber gezmek istemezdi hiç benimle dolaşmazdı arkadaş gibiydik.
Kızla sevgili gibi olmamanız gayet doğal ilk etaplarda arkadaşça beraber vakit geçirin sinemaya gidin romantik aşk filmi (korku filmi henüz değil :D) izleyin beraber oturun kalkın baktın kızdan bir cacık olmuyor güzel arkadaşları vardır onlara pas at yokla yani bi bakalım kız ne tepki verecek kıskanacakmı biraz akıl oyunları göster.