Oranın moderasyonu çok iyi bir psikoloiye sahip değiller hocam.Sırf kategoriyi konu dışı yaptım diye ban yemiştim 1 hafta.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bu Pars her yerde bir olay çıkarıp sürekli taraf değiştiriyor. Daha geçenlerde burayı bırakıp Technopat'ta moderatör olacağını ve hizmete oradan devam edeceğini söylemişti.
Merhaba Efe beyefendi.Bu Pars her yerde bir olay çıkarıp sürekli taraf değiştiriyor. Daha geçenlerde burayı bırakıp Technopat'ta moderatör olacağını ve hizmete oradan devam edeceğini söylemişti.
Bu dediğiniz kaynağı nedir bilemem ama bundan bir ay önce demiştim ki:
"Bir ay sonra Techolay'a moderatör olarak dönerim."
Daha başvuru yapmadığımı da hatırlatmak istiyorum.
megaton
Uzman
Bu Pars her yerde bir olay çıkarıp sürekli taraf değiştiriyor. Daha geçenlerde burayı bırakıp Technopat'ta moderatör olacağını ve hizmete oradan devam edeceğini söylemişti.
Beni de DC'den arayıp Aydın'a gelsene demişti
SoldierBoyBabam
Üstün
Valla hocam burda ben bir kötülük göremedim.
megaton
Uzman
Kötü niyetli demedim zaten. Pars son 6 aydır çok garip davranıyor 2 sene önce TP'de böyle değildiç hesap mı el değiştirdi diye düşünmedim değil.
Her insanın "cinler geldi" zamanı olur. Belki de kötü bir şeyler oldu kendi yaşamında.Kötü niyetli demedim zaten. Pars son 6 aydır çok garip davranıyor 2 sene önce TP'de böyle değildiç hesap mı el değiştirdi diye düşünmedim değil.
cartel
Yetkin
Bende Technopat'tan 30 yil ban yedim moderasyona hakaretten. Ama herhangi bir hakarette bulunmadim. Hangi mesaj oldugunu ogrenmek istiyorsaniz Rapor sisteminden yazin dediler. Fakat yazdim ve haerhangi bir mesaj gondermediler. Sadece Raporunuz reddedildi yazildi. Burada da bunun konusunu acmak isteyince konumu kapattilar. Technopat tickettan falan da destek olmuyor.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Technopat'ta girdim ardından. Aynı konuyu gördüm. Bu kurallarda yasaktı diye hatırlıyorum. Bende raporladım. Şimdi tekrardan girdim ve bazı olaylar olmuş.
Bu olay cok sacma. Onceden ben kopyala yapistir yaparak ayni konuyu iki ayri yerde ayni anda aciyordum. Uyari almistim yasak diye. Sonra ayni seyi baskasi yaptigi icin raporladim. Raporum reddedildi. Bu kuralda gevsemeye gittik diye aciklama yapildi. Tamam dedim. Simdi ise bunlar oluyor.
Kuralda gevşemeye gittiyse bunlar ne?Bu olay cok sacma. Onceden ben kopyala yapistir yaparak ayni konuyu iki ayri yerde ayni anda aciyordum. Uyari almistim yasak diye. Sonra ayni seyi baskasi yaptigi icin raporladim. Raporum reddedildi. Bu kuralda gevsemeye gittik diye aciklama yapildi. Tamam dedim. Simdi ise bunlar oluyor.