Ben orada takılmıyorum, buradayım. Uyduruk sebepler, ergen kullanıcı kitlesi ki burada da var kaçamıyoruz ondan. Burada takıl boş ver derim.

Orda bazı sorunlu mod'lar var mı, var diye düşünüyorum ki elbet vardır. Bazıları gerçekten iyi..

Genel olarak internet erişimi konusuna bütün bilgi birikimi aktararak, teknik bilgiler vererek (keza burda da) anlatıyorum, sorunlu insanlar da var ki 1 hafta ceza aldım orda, çünkü bilgisiz insanlara laf anlatmak çok zor, yanlış bilgiyi ben düzeltince saçmalıyorlar, rezil oluyorlar karşımda, münakaşaya girince hemen ceza..

Fakat burda şunu fark ettim; genel olarak buradaki kullanıcılar başkalarının fikrine saygılı, bilgisiz biri, bilmediği konulara yazmıyor ve ayrıca burada mod'lara yazınca hızlı aksiyon alıyorlar.

En ilginci ise, TDK başkanı gibi davranmıyorlar, orada yanlış noktalama işareti bile kullansan ceza yeme ihtimalin var, burda ise mod'lar kendisi düzeltiyor ve herhangi bir ceza durumu da olmuyor. Kullanıcılara saygıları var.

Recep bey, bütün konulara yazıyor nerdeyse ve çözüm olana kadar yardım ediyor, konuşabiliyoruz, egosu yok. Oradaki bazı mod'lar kendini yönetici sanıyor.

zira o forumda bırakın yöneticiyi, bir mod "yanlış" cevap versin ve sizde düzeltin, ban bile atabilir, en azından öyle hissediyorum diyeyim.. Çünkü bilgisiz modlar var ve egoları tavan.

O forumda memnun olmadığım durumlar bunlar..

Arkadaslar bu arada banim ile ilgili bir gelisme yok cunku ellerinde kanit yok. Cunku ben hicbir moderatore sosyal uzerinden kufretmedim. Hicbiri bir mesaj atamiyor. Ticket'ima ise bakmiyorlar. Yani bana dusman olan bir moderatorun atmis oldugu bir ban bu.
Sucsuz yere 30 yil nedir arkadas ya :D

Arkadaslar bu arada banim ile ilgili bir gelisme yok cunku ellerinde kanit yok. Cunku ben hicbir moderatore sosyal uzerinden kufretmedim. Hicbiri bir mesaj atamiyor. Ticket'ima ise bakmiyorlar. Yani bana dusman olan bir moderatorun atmis oldugu bir ban bu.
Sucsuz yere 30 yil nedir arkadas ya :D
Boşver. Emekli olunca takılırsın orda. Bir insan hatasını kabul edince alçalmaz ki?

Boşver. Emekli olunca takılırsın orda. Bir insan hatasını kabul edince alçalmaz ki?
Cocuklarimla birlikte forumlariz artik :D
Hangi moderator oldugunu biliyorum bu arada hic suphesi olmasin artik onun moderatorluk tarihi bitti elimde onun yaptigi yanlislarin ne kanitlari var bi bilse ;)