Özellikle son hadisler ve buna ek olarak çevremdeki gelişmeler sonrasında...

Tabii ki once insanlarin ortak duygularina zarar verilecek ve aralarinda izolasyon yaratilacak, stratejinin ilerleyen kisimlarinda insanlari icine kapatmak ve zihin kontroluyle kontrol etmek var. Orta Doğu'da bu dunya savasindan bu yana uygulaniyor hallerini goruyorsunuz. Atatürk sevgisi Türk insanindaki en guclu duygulardan birisi ve nasıl saldirdiklarini ve masalarinin kim oldugunu cok iyi biliyorsunuz. Biz Türk milleti olarak cellatina tapan bir milletiz artik (RTE) ancak insanlara ve genclige baktigimda gordugum cehalet bunu kendi ellerimizle kaziya kaziya hak ettigimizi dusunmeme sebep oluyor.

Ben bu duyguyu sonuna kadar korumaya devam edeceğim. İsteyen istediğini denesin.

Unutmayın; hükümetler gelir geçer, yegane olan halktır - devlettir!

Şu an ilk yapılması gereken; çay deminin artık milli güvenlik sorunu haline geldiğini anlamak ve Türk milleti olarak biletini kesmektir.

Rant uğruna, koltuk uğruna "Cumburbaşkanı neden K*rt olmasın?" tarzı Türk halkını ezen ve aşağılayan sözlere tamah gösteren bu hükümete hakkımı helal etmiyorum! 70 Milyon Türk'e karşılık 10 Milyon K*rt'ü başının üstüne alırsan olacağı bu :(.

Ben bu duyguyu sonuna kadar korumaya devam edeceğim. İsteyen istediğini denesin.

Unutmayın; hükümetler gelir geçer, yegane olan halktır - devlettir!

Şu an ilk yapılması gereken; çay deminin artık milli güvenlik sorunu haline geldiğini anlamak ve Türk milleti olarak biletini kesmektir.

Rant uğruna, koltuk uğruna "Cumburbaşkanı neden K*rt olmasın?" tarzı Türk halkını ezen ve aşağılayan sözlere tamah gösteren bu hükümete hakkımı helal etmiyorum! 70 Milyon Türk'e karşılık 10 Milyon K*rt'ü başının üstüne alırsan olacağı bu :(.
Onlarin oy ugruna cigneyebilecegi degerleri bilse bizim halkimiz... Halkimiz diyorum bunlari da halkin icinden secmediler mi zaten? Mustahaktir. Trajikomik bir sekilde ahlaksizligin kol gezdigi yerler de hep AKP'nin kalesi olan sehirler.

Milliyetçiğim devam eder ama bu durumda asla milliyetçi davranmam. Son haberlerden sonra iyice ülkeden tiksindim. Yeter artık. Bu hükümete kim oy attıysa hakkımı helal etmeyeceğim.