Detaylar
Kim cevapladı?PienaVelocita
Uzman
Kesinlikle 1 ve 2a. Snapdragon işlemci isterseniz 1'i mediatek işlemci isterseniz 2'yi tercih edin. Karşılaştırmasına detaylı bakabilirsiniz.
(1) artık kolay bulunmuyor, en azından her yerde satışı yok diye biliyorum. Arattığım zaman da kolay kolay bulamıyorum. Uygun fiyata bulunursa (1), bulunamaz ise (2a.)
Aralarında minimal farklılıklar var. Benim gözüme en belirgin gelen farklılık (2a) modelinde 32MP 60fps @ 1080p ön kamera olması. (1) modelinde bu 16MP 30fps @ 1080p.
Ayrıca (1)'de arka kısım cam ve alüminyum bir çerçeveye sahip. (2a) ise plastik.
Aralarında minimal farklılıklar var. Benim gözüme en belirgin gelen farklılık (2a) modelinde 32MP 60fps @ 1080p ön kamera olması. (1) modelinde bu 16MP 30fps @ 1080p.
Ayrıca (1)'de arka kısım cam ve alüminyum bir çerçeveye sahip. (2a) ise plastik.
Phone (1) kullanıyorum ve aşırı memnunum. 2a kağıt üzerinde daha iyi ancak bir çok yazılım kaynaklı problemi mevcut şu an (hem discord hem kendi topluluklarını aktif takip ediyorum.). Eğer bir telefondan beklentin oyun değilse (Wild Rift Orta-Yüksek ayarlar 60FPS sabit oynuyor ancak ısınıyor) kesinlikle tasarımı da iyi olduğu için Phone (1) tercih etmelisin. Yalnız 1 NothingOS 3 sürümünü almayacak aşırı yüksek ihtimalle.....
Phone (2) olmadığı kesin diye düşünüyorum. Fiyatında "ben buradayım" dediği pek bir özellik yok.
Evet S23 varken işi zor.Phone (2) olmadığı kesin diye düşünüyorum. Fiyatında "ben buradayım" dediği pek bir özellik yok.