ege0

Uzman
İkisinin de Türkçe yaması var diye umuyorum. Şimdi herkes RDR2 der ama nedenleriyle birlikte sizce hangisini almalıyım ikisini karşılaştırın demiyorum. Nedenleriyle birlikte bu ikisinden birisini önerirseniz sevinirim. Yüksek ihtimal birini alır diğerini daha sonra da olsa alırım.

RDR2 gerçekten sanat eseri gibi bir oyun. Tavsiye ederim. Alan Weke 2 için de çok olumlu geri dönüşler var ama kişisel tavsiyem RDR2 olur. Şunu da unutmadan ekleyeyim: RDR2 çok ağır bir oyun, tasarım tercihi olarak böyle bir yaklaşım tercih edilmiş. Hem grafiklerin düzgün çalışabilmesi, hem hikayeye bir ağırlık katabilmek için. Bunları göz önünde bulundurmakta fayda var. Başlarda biraz adapte olmak zor gelebilir ama 3-4 sonra oyunun mekaniklerine ve sistemine adapte oluyorsunuz.

Gerek görselliği, gerek hikayesi, gerek oynanışı, daha sayarım ama üşendim. RDR2 almalısın. Alan Wake 2 de iyi bi oyun evet, ama RDR2'nin sana sunacaklarını, başka hangi oyun sunar bilmiyorum. 400 saat boyunca oynadım o oyunu. Daha özenli bi iş görmedim.

İkisi aynı kategoride değil. Açık dünya sevmiyorsan Alan Wake 2 alman daha iyi olur ama açık dünya ile problemin yoksa RDR2 öneririm çünkü Alan Wake ile aynı doyuruculuğa sahip değil. Bir haritan var görevin ve belirli haritan var bunu devam ettirmek zorundasın.

RDR 2 sana 80 saati aşkın açık dünya sunan bir oyun. Alan Wake 2 korku, gerilim ve paradoksal bir yaklaşıma sahip üstelik grafik olarak şu ana kadar çıkmış en iyi oyun ama 20 saat falan sürüyor. Eğer "Remedy evrenine" ilgin varsa veya öğrenmek istiyorsan. Alan Wake 1, Alan Wake American Dream, Control ve Quantum Break oyunlarının devamı olan Alan Wake 2 almanı öneririm.

İkisi aynı kategoride değil. Açık dünya sevmiyorsan Alan Wake 2 alman daha iyi olur ama açık dünya ile problemin yoksa RDR2 öneririm çünkü Alan Wake ile aynı doyuruculuğa sahip değil. Bir haritan var görevin ve belirli haritan var bunu devam ettirmek zorundasın.
Biliyorum bu yüzden bir kıyaslama değil de ikisinin de olumlu yanlarını öğrenmek istedim.

İkisinin de Türkçe yaması var diye umuyorum. Şimdi herkes RDR2 der ama nedenleriyle birlikte sizce hangisini almalıyım ikisini karşılaştırın demiyorum. Nedenleriyle birlikte bu ikisinden birisini önerirseniz sevinirim. Yüksek ihtimal birini alır diğerini daha sonra da olsa alırım.
- Red Dead Redemption 2 (RDR2)'yi öneriyorum. İşte nedenleri:

- Açık Dünya Deneyimi: RDR2, devasa bir açık dünya sunuyor. Yürüyerek ya da atla keşfedebileceğiniz birçok yer, yan görev ve hikaye unsuru mevcut. Bu, oyunu daha uzun süre ilginç kılacak bir faktör.

- Duygusal Hikaye: RDR2, derin ve etkileyici bir hikaye sunuyor. Karakter gelişimi ve duygusal anlar oyun deneyimini zenginleştiriyor.

- Detaylar ve Grafikler: Oyun, muazzam görsellere ve detaylı bir dünyaya sahip. Karakter tasarımları ve mekanlar oldukça gerçekçi.

- Çevresel Etkileşim: Oyuncunun çevresiyle etkileşimi oldukça zengin. Hayvanlar, hava durumu ve çevresel değişimlerle oyun sık sık dinamik bir şekilde değişiyor.

- Zengin Yan Görevler: Ana hikaye dışında, katılabileceğiniz birçok yan görev mevcut. Bu görevler, madalyonun her iki yüzünü de deneyimleme fırsatı sunuyor.

- Alan Wake 2 ise daha çok bir psikolojik korku hikayesi ve kurgusuyla dikkat çekiyor. Eğer daha sinematik bir deneyim arıyorsanız tercih edilebilir, ancak geniş bir açık dünya ve etkileşimsel içerik açısından RDR2 daha tatmin edici bir deneyim sunuyor.

- Sonuç olarak; uzun süreli, detaylı ve keşfedilmeye değer bir deneyim için RDR2'yi seçmenizi öneririm. İleride Alan Wake 2'yi de denemek isterseniz, o da ilginç bir deneyim sunabilir.