Ömer_Yeter
Yetkin
Havalı bir şey değil bu arada sabahlamak uyku problemine yol açıyor.
Zaten bir olayını olduğunu sanmıyorum. Uyku problemim uzunca bir suredir var ama yine de dikkat ederim bir şekilde.
Havalı bir şey değil bu arada sabahlamak uyku problemine yol açıyor.
Önceden bunu yapmak istedim fakat pek de başarılı olamamıştım. Şu an evde tekim ve bundan dolayıdır ki aklıma bu soru gelmiştir. Sizce sabahlanmalı mı? Eğer sabahlanılırsa tam olarak ne gibi şeyler yapılır?
Zaten bir olayını olduğunu sanmıyorum. Uyku problemim uzunca bir suredir var ama yine de dikkat ederim bir şekilde.
Bunu üniversite zamanında yaptım. Biraz ikinci öğretim olmamın da etkisi vardı bunda.Önceden bunu yapmak istedim fakat pek de başarılı olamamıştım. Şu an evde tekim ve bundan dolayıdır ki aklıma bu soru gelmiştir. Sizce sabahlanmalı mı? Eğer sabahlanılırsa tam olarak ne gibi şeyler yapılır?
Bunu ben de yaz aylarında yaşadım. Bir yere kadar mükemmel hissettiriyor. Hele arkadaşın, sevgilin veya ailenden bir varsa sohbet etmek, bir aktivite yapmak bu zevki iki katına çıkarıyor.Yaz aylarında istemsizce sürekli sabahlıyorum ve hiçbir artısı yok, tamamen zarar, gereksiz. Oyun oynarken güzel oluyor ama, sabah aydınlanırken balkona çıkmak falan, iyi hissettirebiliyor.
Evet, hatta yazın sabahlayıp 06.00-07.00 gibi dışarı çıkmak çok iyi hissettiriyor bence.Bunu ben de yaz aylarında yaşadım. Bir yere kadar mükemmel hissettiriyor. Hele arkadaşın, sevgilin veya ailenden bir varsa sohbet etmek, bir aktivite yapmak bu zevki iki katına çıkarıyor.