Bence Samsung ciddiyim bu gidişle batar. Eskisi gibi değil. Yenilikçi özgün olmak yerine artık sadece kopya yönünde ilerliyor. Buda 3 ve Watch Ultra rezaletti. IOS 18’de köşeler falan yumuşatıldı Samsung’da yaptı. Eski özgün özelliklerini kaldırıp kopyalarını getiriyor artık. Sizin düşünceleriniz neler?
Açıkcası ben Samsung’dan soğudum. Şuanda bir sevdiğim telefon markası yok. Belki Apple ama onu da önermek saçma yani.
Batmaz, çünkü halen iPhone için ekran üretiyor. Ama inivasyon konusuna katılıyorum, bu adamlar S20'ye kadar çok güzel şeyler yapıyordu. Ne olduysa S21-22'den sonra inivasyonu unuttular. Zaten Hindistan gibi pazarlara ürün satmaya devam ediyorlar her türlü.
Millet enayi gibi her yeni modelini alırsa olacağı bu. Aynısı Apple içinde geçerli, en son çıkan serileri yenilik sunmuyor. Ya işletim sistemi üzerinde birkaç oynama yapıyorlar ya da kasa üzerinde ufak 1-2 değişiklik yapıyorlar.
Sanmıyorum. Samsung kolay kolay batmaz. Adamlar telefon kulaklık saat dışında, TV beyaz eşya ve Kore'de özel yapım ürünleri var. Yani telefon hariç bir ton ürünleri var.
Sanmıyorum. Samsung kolay kolay batmaz. Adamlar telefon kulaklık saat dışında, TV beyaz eşya ve Kore'de özel yapım ürünleri var. Yani telefon hariç bir ton ürünleri var.
Sadece telefon ve aksesuar üreten bir marka olsa olabilirdi ancak adamların yazıcıdan tut çamaşır makinesine, SSD'sinden tut monitörüne neredeyse her dalda ürünleri var.
Koskoca Samsung 3-5 telefondan mı batacak? Adamlar iş makinelerinden beyaz eşyaya kadar her yerdeler, kamera sensöründen OLED ekrana, bellek çiplerinden ARM işlemcilere kadar her şeyi yapıyorlar. Bütün telefonlarından zarar etsinler yine batmazlar. Kore hükümeti de batmasına müsade etmez zaten.