Asily

Üstün
Makaleler
8
Yer
Karabük
Bence Samsung ciddiyim bu gidişle batar. Eskisi gibi değil. Yenilikçi özgün olmak yerine artık sadece kopya yönünde ilerliyor. Buda 3 ve Watch Ultra rezaletti. IOS 18’de köşeler falan yumuşatıldı Samsung’da yaptı. Eski özgün özelliklerini kaldırıp kopyalarını getiriyor artık. Sizin düşünceleriniz neler?

Açıkcası ben Samsung’dan soğudum. Şuanda bir sevdiğim telefon markası yok. Belki Apple ama onu da önermek saçma yani.

Batmaz, çünkü halen iPhone için ekran üretiyor. Ama inivasyon konusuna katılıyorum, bu adamlar S20'ye kadar çok güzel şeyler yapıyordu. Ne olduysa S21-22'den sonra inivasyonu unuttular. Zaten Hindistan gibi pazarlara ürün satmaya devam ediyorlar her türlü.

Sonu Nokia gibi olsa uzulurum. Batacagini dusunmuyorum. Fakat telefon piyasasindan kolay kolay cekilmeyeceklerdir.

Sanmıyorum. Samsung kolay kolay batmaz. Adamlar telefon kulaklık saat dışında, TV beyaz eşya ve Kore'de özel yapım ürünleri var. Yani telefon hariç bir ton ürünleri var.
Tank bile yapiyorlar.

Sanmıyorum. Samsung kolay kolay batmaz. Adamlar telefon kulaklık saat dışında, TV beyaz eşya ve Kore'de özel yapım ürünleri var. Yani telefon hariç bir ton ürünleri var.
Ben telefon sektöründen batmak olarak anladım, LG gibi. Yoksa kolay kolay batacak bir firma değil kesinlikle.

Samsung'un batma ihtimali %0. sonu Nokia gibi de olmaz. Adamlar sadece telefondan ibaret değiller. Satış rakamları, neredeyse her ürünlerinde yüksek.

Ne telefonda, ne de başka bir sektörde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-15 201607.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-15 201607.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 73
Koskoca Samsung 3-5 telefondan mı batacak?:D Adamlar iş makinelerinden beyaz eşyaya kadar her yerdeler, kamera sensöründen OLED ekrana, bellek çiplerinden ARM işlemcilere kadar her şeyi yapıyorlar. Bütün telefonlarından zarar etsinler yine batmazlar. Kore hükümeti de batmasına müsade etmez zaten.