Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an anlık olaylardan bir çıkarım yapmak saçma. Muhalefet liderini bile iktidarın seçtiği bir sistemde hiç bir zaman demokrasi ve özgürlük olmaz.
Özgürlük ve demokrasi için öz hakkımız olan protesto hakkımızı kullanmalıyız!
Turkiye'de yasamasaydik dedigin olabilirdi lakin bu dedigin olsaydi Imamoglu neredeyse 1 senedir hapiste olmazdi.

images.webp

Yoruma gerek yok.

Kılıçdaroğlu'nun az onuru olsaydı tekrar başa gelmezdi. Kaç defa meydana çıkıp yenildi. Bir elin parmağını geçiyor artık yenildiği seçim sayısı.

Yine saçma saçma açıklamalarla seçimi kendi elleriyle AKP'ye verecekler. 40+ yaş üstü kitlenin çoğu hâlâ AKP yanlısı. Umarım kendi çıkıp aday olmak gibi bir hata yapmaz. Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olmadığı sürece seçimi kesinlikle AKP kazanır. Gönlüm Mansur'dan yana bu arada.

Türkiye yüzyılı mükemmel ilerliyor.

1779381462356.webp

@ProfTech, gectigimiz secimde bile yanlislikla kazaniyordu, su an kaybetme ihtimali yok. Basta Kilicdaroglu bile olsa CHP kazanir ama su anki olay tamamen manipulasyon.

Ben oy vermeyeceğim şahsen kazanabiliyorlarsa kazansınlar. Kürtçülük politikalarına devam etsinler. Sırrı'yı ansınlar. Amed spor kutlasınlar. Kazansınlar bakalım.

Umarım kendi çıkıp aday olmak gibi bir hata yapmaz. Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olmadığı sürece seçimi kesinlikle AKP kazanır.
Bu senaryoda oy kullanmaya bile gitmem, kendimi yormam, 2023 seçimlerinde gitmedim zaten, biliyordum çünkü dersimli KK'nin AKP kuklası olduğunu hiç oy kullanmadım şimdi de kullanmam.

Birileri "Pirom %60'la kazanacak" derken aslında gerçekler hep ortadaydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.