ornitorenk
Uzman
Bana ne abi ya. Beni seven bir çift göz bile yoksa neyleyim siyaseti.
Seçime kadar eleştirip, seçim zamanında aklına bu şarkı gelicek bazı insanların:
Seçime kadar eleştirip, seçim zamanında aklına bu şarkı gelicek bazı insanların:
Özgür Özel aday olursa oy vermeye bile gitmeden hayatımı yarım bırakır doğrudan yurt dışına gider bir daha da buraya adımımı atmam. KK aday olursa da AKP kazanır.
Siyaset takibini direkt bıraktım, seçime 2 hafta kala Twitter yükleyip kimin neci olduğuna bakıcam ve ona göre oy vericem. Bu ülkenin siyasetini izleyeceğime sokaktaki karıncaları izlerim.
Eger mevcut iktidarin degismesini istiyorsan yapman gereken ilk adim, mevcut iktidari devirme potansiyeli en yuksek olan partiye oy kullanmak. Soyleyeceklerim bu kadar. Hicbirimiz oy kullanmazsak AKP otomatik kazaniyor zaten, bunun olmasini istiyorsan sikinti yok. Herkes ana onceligi unutuyor. Gectigimiz senelerde de hepimiz KK'nin dogru aday olmadigini ama iktidarin degismesi ugruna basmamiz gerektigini bilerek sandiklara gittik. Su an bir sey degismedi. Zaten gecen secimde de, ondan onceki secimde de KK kazansa bile sonraki secimlerde KK kesin giderdi. Su an olur da erken secim olur ve KK kazanir, bir dahaki secimde de KK gidecek, bunun kacari yok.Eki Görüntüle 251064
Ben oy vermeyeceğim şahsen kazanabiliyorlarsa kazansınlar. Kürtçülük politikalarına devam etsinler. Sırrı'yı ansınlar. Amedspor'u kutlasınlar. Kazansınlar bakalım.