Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ölü doğan soru. Cevap tabii ki AKP.

@ProfTech, gectigimiz secimde bile yanlislikla kazaniyordu, su an kaybetme ihtimali yok. Basta Kilicdaroglu bile olsa CHP kazanir ama su anki olay tamamen manipulasyon.
CHP’nin kazanacağına olan inancın beni mutlu etti fakat öyle bir şeyin olacağı pek mümkün görünmüyor ne yazık ki…

Bu coğrafyadan kurtulup hiçbirini izlememek. Bir gün ülkem işgal edilirse savaşırım, dahasını da benden kimse beklemesin. Bu ülke bana bir şey vermedi ki ben ona bir şey vereyim.
Sana bir şey vermediyse neden savaşıyorsun?

Son düzenleme:
Sosyal demokrat, ülkenin refahını düşünen biri olmadığı sürece ben zaten yine aynı düzeydeyim. Milli menfaati düşünen Anayasa'daki 6 Ok'u benimseyen parti yok. 6 ok olmayan partiler kazanınca da sonucu ortada.

Özgür özel'de Kemal Kılıçdaroğlu'ndan farki yok. Belediye oyları iktidara ekonomik kriz ve İsrail olayında pasif kalmasından dolayı seçmenin tepkisi. AKP ekonomiyi ve halkın refahını düzeltsin rahat iktidara gelir. Sokakta herkese sor açım ekonomik kriz var seçim zamanı sandık farklı oluyor.

Yaşadığım ilçe Belediyesi CHP'nin işçilerin çoğunun nereli olduğu ve kimlerin belediye de işçi olarak alındığı belli. Bilmem kimin kızını belediye de işe almış başkan Mart'ta işçi alımı vardı güya, torpilli ağabeyimiz olmadığı için herhalde önümüzdeki Mart'ta(!) bunu diyen parti liyakatsizlik var diye iktidara eleştiriyordu. Zat'ın biri kendi ağzıyla dedi o kadar mitinge gittim emek verdim belediyeye giremedim diye.

Uzun lafı kısası benim hakkımı ve refahımı yükseltmek isteyen yok. Sırf şirin gözükmek için kürdofaşistlere sempatik gözükmeye ara verip (muhalefetten herhangi bir parti) birazcık halkın sorunlarıyla ilgilenirse seçimi kazanan parti olur.

Sosyal demokrat, ülkenin refahını düşünen biri olmadığı sürece ben zaten yine aynı düzeydeyim. Milli menfaati düşünen Anayasa'daki 6 Ok'u benimseyen parti yok. 6 ok olmayan partiler kazanınca da sonucu ortada.

Özgür özel'de Kemal Kılıçdaroğlu'ndan farki yok. Belediye oyları iktidara ekonomik kriz ve İsrail olayında pasif kalmasından dolayı seçmenin tepkisi. AKP ekonomiyi ve halkın refahını düzeltsin rahat iktidara gelir. Sokakta herkese sor açım ekonomik kriz var seçim zamanı sandık farklı oluyor.

Yaşadığım ilçe Belediyesi CHP'nin işçilerin çoğunun nereli olduğu ve kimlerin belediye de işçi olarak alındığı belli. Bilmem kimin kızını belediye de işe almış başkan Mart'ta işçi alımı vardı güya, torpilli ağabeyimiz olmadığı için herhalde önümüzdeki mart'ta(!) bunu diyen parti liyakatsizlik var diye iktidara eleştiriyordu. Zat'ın biri kendi ağzıyla dedi o kadar mitinge gittim emek verdim belediyeye giremedim diye.

Uzun lafı kısası benim hakkımı ve refahımı yükseltmek isteyen yok. Sırf şirin gözükmek için kürdofaşistlere sempatik gözükmeye ara verip (muhalefetten herhangi bir parti) birazcık halkın sorunlarıyla ilgilenirse seçimi kazanan parti olur.

İktidar çalışmalarına müsaade etti mi? Silkeleyin bunları R. T. E kendi dedi zaten sana bu belediyeleri yönettirmeyeceğim dedi ve dediğini yargı yoluyla yaptı. Amaç muhalefet partisini etkisiz kılmak. Bir insana fazla yetki verirsen kural, kaide, yasa tanımaz. Azerbaycan gibi babadan oğla geçen sisteme geçilmek isteniyor. Bu da olur; mesela forum yetkililerini bir kişiye verelim, bak bakalım ne oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.