Maalesef buna uymayanlar var hocam. Moderatör arkadaşların iyiliğini suistimal ediyor.Saflardan taviz vermeye gerek yok, safları gereksiz sıkılaştırmaya da gerek yok.
Maalesef buna uymayanlar var hocam. Moderatör arkadaşların iyiliğini suistimal ediyor.Saflardan taviz vermeye gerek yok, safları gereksiz sıkılaştırmaya da gerek yok.
Açıkçası neye nasıl şahit oldun bilmiyorum ama, @Barış geçmiş aylarda artık tolerasyon ve inisiyatifin minimize edildigini belirtmisti.Maalesef buna uymayanlar var hocam. Moderatör arkadaşların iyiliğini suistimal ediyor.
Birini Türkçe yazım kurallarına uymayan mesajı raporladım. Düzelttiler ama yine de aynısını yazmaya devam etti. Aklımda kalan örnek bu.
Birini Türkçe yazım kurallarına uymayan mesajı raporladım. Düzelttiler ama yine de aynısını yazmaya devam etti. Aklımda kalan örnek bu.
Hacı bak dürüst olayım sana. 3 senedir forumdasın, 2000 mesajın var.Birini Türkçe yazım kurallarına uymayan mesajı raporladım. Düzelttiler ama yine de aynısını yazmaya devam etti. Aklımda kalan örnek bu.
Estağfurullah, hiç de bile demediniz. Yine de aynı şekilde@pesimist34, Bu arada yanlış bir şey dediysem affola.
Dün akşam 15 kişi aktiftiŞu sıralar aktiflik ve üye azlığı beni biraz üzüyor...
Hacı bak dürüst olayım sana. 3 senedir forumdasın, 2000 mesajın var.
1 aydır forumda olan @TANTUNICIK'in ise sadece bir ay dolmadan 1000 mesajı var. Ragebait atmıyor, trol değil, sadece konu açıp kaçmıyor, foruma yardımcı oluyor. Elbette bu tarz kişilere katı yönetim uygulamak mantıksız. Yeni, hevesli üyeyi kaçırıyor senin yaptığın. Tantunicik, olay senden bağımsız bu arada. Mesajlarinda imlana falan dikkat ediyorsun, sadece bir örnek olarak sundum.
Bu komüniteyi buyultmek senin, benim ve diğer üyelerin ellerinde. Mesaj yazmak parayla değil neticede, illa herkesi teker teker davet edemeyiz. Buyurun, çıkın çıkın gelin.