Sizce Techolay, Technopat'ı ve ShiftDelete'yi bitirebilecek mi?

Kimseyi bitirmek gibi bir amacımız yok. İşimize odaklanmak ve keyifli, bilgi verici içerikler yapmak istiyoruz.

Anladım hocam. Ben daha çok şunu merak ediyorum: Biliyorsunuz ki bu iki forumda zamanında büyük sorunlar olmuştu. Hatta birisi de doğrudan sizinle ilgili idi. Sizce bu sorunların yenileri geldikçe Techolay'da büyük bir yükseliş olur mu sizin görüşünüzce?

SDN çoktan bitti ki, aktiflik inanılmaz az uzun süredir.

Son hadiselerden sonra o forumun ayağa kalkması imkansıza yakın benim düşüncemce.

SDN bitik, son olaylardan önce de bitmişti.
Technopat'ta da cahilliğini bilgiymiş gibi sunmaya devam eden insanlardan ötürü düşüşte, sitenin sürekli çökmesi gibi meselelere girmiyorum bile.
Techolay hem daha stabil hem de moderasyon ekibi daha anlayışlı. Aktiflik açısından Technopat'ın gerisinde olabilir forum ama bilgili forum üyesi bazında Techolay çok daha iyi konumda.

Geriye bir DA kalıyor lakin onun hakkında çok bilgi sahibi olduğum söylenemez...

Insanlar sorununun cozulmesine odaklanir. Hangi forumda sorununu daha hizli cozerse onun icin o forum iyidir. Kitlenin onem arz ettigi nokta, uyenin aktif forum hayatina basladigi zamandir. Bu tur uyeler de azinlikta. Hangi foruma gidersen git hep belli basli uyelerin mesajini gorursun. Mesaj dagilimi uye bazli esit olmaz. Foruma uye olanlarin %70'i, yasadigi sorun cozume kavustugu gibi hesaptan cikis yapar gider ve bir daha girmez.

SDN bitti zaten. Technopat ise bitmez bence. Türkiye'nin en büyük forumu sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…