Sizce Techolay, Technopat'ı ve ShiftDelete'yi bitirebilecek mi?

Technopat'ta aktif bilgili uye sayisi yok denecek kadar az. Cogu konu sinek avliyor ya da ezberci kitleden gecilmiyor. Bazen Technopat'a giriyorum iki mesaj yaziyorum, ucuncu mesaji yazarken ezberci kitle konuya ususuyor ve yazasim kaciyor.

Technopat'ta aktif bilgili uye sayisi yok denecek kadar az. Cogu konu sinek avliyor ya da ezberci kitleden gecilmiyor. Bazen Technopat'a giriyorum iki mesaj yaziyorum, ucuncu mesaji yazarken ezberci kitle konuya ususuyor ve yazasim kaçıyor.

Az önce yeşil foruma baktım ve çoğu konunun açıldığından yaklaşık 10 dakikadır yanıt gelmediğini gördüm.

Technopat'ta aktif bilgili uye sayisi yok denecek kadar az. Cogu konu sinek avliyor ya da ezberci kitleden gecilmiyor. Bazen Technopat'a giriyorum iki mesaj yaziyorum, ucuncu mesaji yazarken ezberci kitle konuya ususuyor ve yazasim kaciyor.

Burası da pek farklı değil hocam kusura bakmayın da örneğin çoğu klavye mouse konusuna hala SteelSeries, Logitech atan var mesela rezil markalar bunlar ama inadına atıyorlar mesela. Ezberci kitle her yerde var maalesef.

Burası da pek farklı değil hocam kusura bakmayın da örneğin çoğu klavye mouse konusuna hala SteelSeries, Logitech atan var mesela rezil markalar bunlar ama inadına atıyorlar mesela. Ezberci kitle her yerde var maalesef.
Ezberci kitleye yapacak bir sey yok. Bilgili uyeler burada cogunlukta.

Yani, Technopat forumunda bulundum. Amacım, kötülemek falan da değil. Ama orada Atatürk düşmanları var, rastladım yani. İftira atanı mı dersin, yalan dolan, konuşan mı dersin. Tamam, burada da vardır tabii ki. Ama azınlıkta. Cahili, cühelayı, reddiyesi, Arap zihniyetlisi, fobi, olanı var. Evet, hepsi için demiyorum. Genellemeye koyup herkesi de katmıyorum, yanlış anlaşılmasın. Gördüklerimi söylüyorum. Burada da, vardır tabii ki. Herkes dört dörtlük değildir. Ama ben azınlığa, çoğunluğa, bakıyorum. Burada da gördüm, orada da. Burada azınlıkta gördüm, orada çoğunlukla. Daha geçen gün o forumda techhnolay, hakkında konuyu kabul etmişlerdi. Bir kullanıcı "Recep'in sitesinden ne beklenir ki?" yazmıştı. Hiçbir şekilde mesajı, silinmedi, konu da kilitlenmedi. Normalde kabul edilmemesi gerekirdi. Tabii çok sonradan kilitlendi. Yani, belki de kullanıcı sayısının azlığından olabilir bu durum. Bilemiyorum, dediğim gibi, karşı forumu, aşağılamak, ya da genelleme yapmak değil. Sadece gördüklerimi söylüyorum. Ve çoğunluk orada gördüğüm için, burada fazla görmediğim için, buraya azınlık diyorum. Saygılar.

Onu bunu bilmem ama Reddit hepsini bitirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…