Sizce Tekirdağ nasıl bir şehir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 603
  • Etiketler Etiketler
    sizce
Bildigim kadariyla sakin güzel sehir. Bir ara oraya temell tasinmayi dusunuyordum fakat enflasyon olaylari falan derken hepsi yattı.

İnsanını sevmem. Bu yüzden Tekirdağı da sevmem. İklimi falan da bana uygun değil.

İnsanını sevmem. Bu yüzden Tekirdağ'ı da sevmem. İklimi falan da bana uygun değil.

Hocam Tekirdağ güzel şehirdir ancak 2-3 ay orada oturacaksın ki alışıcan insanına ve merkez taraflarda oturucaksın yoksa aydoğdu Mahallesine. Denk gelirse kaç.

Romanlar yuzunden mi?

Hocam çingeneler aydoğdu tarafında romanlılar Kore mahallesi'nde o yüzden merkez tarafı iyidir.

Oranin cingenelerini bilmiyorum nasillar fakat Mersin de cingeneler vardi komsularimiz cok iyilerdi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir süre yaşadım ve hava kirliliği ve aşırı nüfus artışı dışında gayet güzel bir yerdi. Tekirdağ'a pek gitme şansım olmadı ama gördüğüm kadarıyla iyi.

Taşınmadan önce yaklaşık 20 sene yaşamıştım. Şehrin en sinir bozucu yanı kesinlikle her yerde bayır olması. Düz yolda yürümek çok zor. İstanbul’a yakın olduğu için ulaşım gerçekten kolay oluyor ve her şeyi bulabiliyorsunuz. Onun dışında, şehir gerçekten sakin ama metro ağı veya tren istasyonu bulamıyorsunuz. Şehir hakkında belirli bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…