KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 18 Ağustos 2025 #11 3035 dedi: 1-)Dikdatörler. 2-)Koyun halk. O kadar şeye rağmen bir ayaklanma olmadı ya artık Türk tarihine hiç inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... En son Kazakistan'da ayaklanma çıkmıştı galiba
3035 dedi: 1-)Dikdatörler. 2-)Koyun halk. O kadar şeye rağmen bir ayaklanma olmadı ya artık Türk tarihine hiç inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... En son Kazakistan'da ayaklanma çıkmıştı galiba
Taksici Musa Fedaisi Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 540 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İzmir Bergama 18 Ağustos 2025 #12 Hans dedi: Kendim dahil olduğum Z kuşağıda çok iyi sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Doğru, sözde tüm ümit bizdik fakat son 3-4 aydır ne bir direniş, ne de bir protesto yaptık. Ama kesinlikle bu iki kuşak kadar suçumuz yoktur.
Hans dedi: Kendim dahil olduğum Z kuşağıda çok iyi sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Doğru, sözde tüm ümit bizdik fakat son 3-4 aydır ne bir direniş, ne de bir protesto yaptık. Ama kesinlikle bu iki kuşak kadar suçumuz yoktur.
3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 18 Ağustos 2025 #13 Taksici Musa Fedaisi dedi: Doğru, sözde tüm ümit bizdik fakat son 3-4 aydır ne bir direniş, ne de bir protesto yaptık. Ama kesinlikle bu iki kuşak kadar suçumuz yoktur. Genişletmek için tıkla... Y kuşağı geziyi yapmasa Dikdatör hırsız daha beter suyumuzu çıkarırdı.
Taksici Musa Fedaisi dedi: Doğru, sözde tüm ümit bizdik fakat son 3-4 aydır ne bir direniş, ne de bir protesto yaptık. Ama kesinlikle bu iki kuşak kadar suçumuz yoktur. Genişletmek için tıkla... Y kuşağı geziyi yapmasa Dikdatör hırsız daha beter suyumuzu çıkarırdı.
Ypoman Çalışkan Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 94 Beğeniler 52 18 Ağustos 2025 #14 Taksici Musa Fedaisi dedi: Doğru, sözde tüm ümit bizdik fakat son 3-4 aydır ne bir direniş, ne de bir protesto yaptık. Ama kesinlikle bu iki kuşak kadar suçumuz yoktur. Genişletmek için tıkla... 2028'de de kaybedersek bizim suçumuz ama.
Taksici Musa Fedaisi dedi: Doğru, sözde tüm ümit bizdik fakat son 3-4 aydır ne bir direniş, ne de bir protesto yaptık. Ama kesinlikle bu iki kuşak kadar suçumuz yoktur. Genişletmek için tıkla... 2028'de de kaybedersek bizim suçumuz ama.
3 3035 Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.301 Çözümler 11 Beğeniler 1.660 18 Ağustos 2025 #15 Ypoman dedi: 2028'de de kaybedersek bizim suçumuz ama. Genişletmek için tıkla... O seçimden hiç umudunuz olmasın hocam. Muhalefet %60 ile seçimi alsa da masa başında sonuçları değiştirirler.
Ypoman dedi: 2028'de de kaybedersek bizim suçumuz ama. Genişletmek için tıkla... O seçimden hiç umudunuz olmasın hocam. Muhalefet %60 ile seçimi alsa da masa başında sonuçları değiştirirler.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.314 Çözümler 11 Beğeniler 3.260 18 Ağustos 2025 #16 Heitaus dedi: Eğitimsizlik, balık hafızalılık, özsaygı yoksunluğu, masal dinleyiciliği. Genişletmek için tıkla... Türkiye'den bahsetmiyor. Türk devletlerinin tamamından.
Heitaus dedi: Eğitimsizlik, balık hafızalılık, özsaygı yoksunluğu, masal dinleyiciliği. Genişletmek için tıkla... Türkiye'den bahsetmiyor. Türk devletlerinin tamamından.
Ypoman Çalışkan Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 94 Beğeniler 52 18 Ağustos 2025 #17 seeraddar dedi: Türkiye'den bahsetmiyor. Türk devletlerinin tamamından. Genişletmek için tıkla... Tamamı aynı zaten.
seeraddar dedi: Türkiye'den bahsetmiyor. Türk devletlerinin tamamından. Genişletmek için tıkla... Tamamı aynı zaten.
2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 18 Ağustos 2025 #18 Uyutulmak.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.314 Çözümler 11 Beğeniler 3.260 18 Ağustos 2025 #19 Ypoman dedi: Tamamı aynı zaten. Genişletmek için tıkla... Kendini Türk görmeyen, bazı Türk devletlerinin bu kategoriye girmediğini düşünüyorum.
Ypoman dedi: Tamamı aynı zaten. Genişletmek için tıkla... Kendini Türk görmeyen, bazı Türk devletlerinin bu kategoriye girmediğini düşünüyorum.
Heitaus Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 516 Çözümler 4 Beğeniler 1.672 Yer İzmir 18 Ağustos 2025 #20 seeraddar dedi: Kendini Türk görmeyen, bazı Türk devletlerinin bu kategoriye girmediğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... "Kendini Türk görmeyen" Türk'üm diyen önemli, diğerlerinin türklüğü sadece kağıt üstündedir. Türklüğü kabul etmeyenlere Türk denmez.
seeraddar dedi: Kendini Türk görmeyen, bazı Türk devletlerinin bu kategoriye girmediğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... "Kendini Türk görmeyen" Türk'üm diyen önemli, diğerlerinin türklüğü sadece kağıt üstündedir. Türklüğü kabul etmeyenlere Türk denmez.