- Makaleler
- 5
Konuya hızlı giriyorum. Malumunuz, ülkenin zaten belkemiği olan ekonomisi sakat. Adalet kalmadı. Toplumsal bir çöküş yaşandı. Ülke artık yaşamak için güvenilir bile değil. Sokakta gezerken caninin biri tarafından çok basit bir şekilde öldürülebiliyoruz ve işin daha da kötü tarafı, bu cani caydırıcı bir ceza almıyor. Bunun dışında yıllarca bu topraklarda yaşayan Kürtlerin bir kısmı vatana ihanet edip olmayan bir şeylerin peşinde... Bugün de uzun bir süre sonra online oyuna gireyim dedim. Girdim. Girdiğime pişman oldum. Vatansız terörist köpeğin birine denk geldim. "Göreceksiniz 5 sene sonra Türkiye bitecek izleyin ve görün" diyordu.
Bu beni ciddi bir şekilde düşündürdü, çünkü ülkenin hali gerçekten de hiç iyi değil. Kesinlikle birçok şeyin rayına sokulması lazım artık. Ekonomi düzeltilmeli, adalet yerini bulmalı, mülteciler ile beraber bu Kürtler de (Her Kürt için demiyorum. Zaten ben de Kürdüm. Bölücü teröristler için söylüyorum) sınır dışı edilmeli vesaire vesaire... Aksi takdirde ülke gerçekten dipsiz bir kuyuya doğru batmaya devam edecek. Peki, bu sorunlar sadece iktidar değişimi ile çözülür mü? Siz ne düşünüyorsunuz? Ne olacak bu ülkenin hâli?
Bu beni ciddi bir şekilde düşündürdü, çünkü ülkenin hali gerçekten de hiç iyi değil. Kesinlikle birçok şeyin rayına sokulması lazım artık. Ekonomi düzeltilmeli, adalet yerini bulmalı, mülteciler ile beraber bu Kürtler de (Her Kürt için demiyorum. Zaten ben de Kürdüm. Bölücü teröristler için söylüyorum) sınır dışı edilmeli vesaire vesaire... Aksi takdirde ülke gerçekten dipsiz bir kuyuya doğru batmaya devam edecek. Peki, bu sorunlar sadece iktidar değişimi ile çözülür mü? Siz ne düşünüyorsunuz? Ne olacak bu ülkenin hâli?