Makaleler
5
Konuya hızlı giriyorum. Malumunuz, ülkenin zaten belkemiği olan ekonomisi sakat. Adalet kalmadı. Toplumsal bir çöküş yaşandı. Ülke artık yaşamak için güvenilir bile değil. Sokakta gezerken caninin biri tarafından çok basit bir şekilde öldürülebiliyoruz ve işin daha da kötü tarafı, bu cani caydırıcı bir ceza almıyor. Bunun dışında yıllarca bu topraklarda yaşayan Kürtlerin bir kısmı vatana ihanet edip olmayan bir şeylerin peşinde... Bugün de uzun bir süre sonra online oyuna gireyim dedim. Girdim. Girdiğime pişman oldum. Vatansız terörist köpeğin birine denk geldim. "Göreceksiniz 5 sene sonra Türkiye bitecek izleyin ve görün" diyordu.

Bu beni ciddi bir şekilde düşündürdü, çünkü ülkenin hali gerçekten de hiç iyi değil. Kesinlikle birçok şeyin rayına sokulması lazım artık. Ekonomi düzeltilmeli, adalet yerini bulmalı, mülteciler ile beraber bu Kürtler de (Her Kürt için demiyorum. Zaten ben de Kürdüm. Bölücü teröristler için söylüyorum) sınır dışı edilmeli vesaire vesaire... Aksi takdirde ülke gerçekten dipsiz bir kuyuya doğru batmaya devam edecek. Peki, bu sorunlar sadece iktidar değişimi ile çözülür mü? Siz ne düşünüyorsunuz? Ne olacak bu ülkenin hâli?

Kafaya koymuş bir iktidar ile her şey düzelir. Mevcut hükümetin planı zaten mevcuttaki milleti yozlaştırmak. Ülkeye 79 IQ negroları filan da doldurdular. Aşırı bir sağcı parti gelirse şiddetli, sancılı zamanlar geçebilir fakat eğer başarılırsa sonu güzel olacağını düşünüyorum.

Konuya hızlı giriyorum. Malumunuz, ülkenin zaten belkemiği olan ekonomisi sakat. Adalet kalmadı. Toplumsal bir çöküş yaşandı. Ülke artık yaşamak için güvenilir bile değil. Sokakta gezerken caninin biri tarafından çok basit bir şekilde öldürülebiliyoruz ve işin daha da kötü tarafı, bu cani caydırıcı bir ceza almıyor. Bunun dışında yıllarca bu topraklarda yaşayan kürtlerin bir kısmı vatana ihanet edip olmayan bir şeylerin peşinde... Bugün de uzun bir süre sonra online oyuna gireyim dedim. Girdim. Girdiğime pişman oldum. Vatansız terörist köpeğin birine denk geldim. "göreceksiniz 5 sene sonra Türkiye bitecek izleyin ve görün" diyordu.

Bu beni ciddi bir şekilde düşündürdü, çünkü ülkenin hali gerçekten de hiç iyi değil. Kesinlikle birçok şeyin rayına sokulması lazım artık. Ekonomi düzeltilmeli, adalet yerini bulmalı, mülteciler ile beraber bu Kürt'ler de (her Kürt için demiyorum. Zaten ben de kürdüm. Bölücü teröristler için söylüyorum) sınır dışı edilmeli vesaire vesaire... Aksi takdirde ülke gerçekten dipsiz bir kuyuya doğru batmaya devam edecek. Peki, bu sorunlar sadece iktidar değişimi ile çözülür mü? Siz ne düşünüyorsunuz? Ne olacak bu ülkenin hâli?

Tek amacı ülkeyi düzeltmek, kendi çıkarlarını önemsemeyen bir hükumet gelene kadar düzelemeyiz.

Ülkemizin yaklaşık %30'luk bir kısmı kendini hala tebaa olarak görüyor ve onları 'sevecek' bir padişah arıyor, insanımızın zihniyeti değişmediği sürece kim gelirse gelsin sürünmeye devam edeceğiz, çok basit. Ben kendimi kurtarmaya bakıyorum, size de tavsiye ederim.

Halk bu kadar bölünmüşken, çağı yakalamak yerine çağa düşman kitlelerin sayısı bu kadar fazlayken, ulaşmamız gereken çıta hızlanarak bizden uzaklaşıyorken bu zamanları atlatabileceğimiz umudunu artık kaybettim. Ailem tersini düşünüyor ama benim son 1-2 yıldır beklentim kalmadı. Kardeşimle birlikte şirketi de taşımayı düşünüyoruz ama babam karşı çıkıyor, ülkece daha kaç yıl böyle ip üstünde gitmeye devam edebiliriz bilmiyorum.

Aramızdan Atatürk gibi adam çıkmadığı sürece bu ülke düzelmeyecek. Ülkeyi Kenan Evren gibi (Bazı idamlarına karşıyım ama) demir yumruk yönetmedikçe bölücülerde bitmez yobazı da bitmez adaletde uygun işlenmez.